Da ne trosis sad novce bezveze na kupovanje dvd recordera probaj najprije spoiti MD na line in zvucne na kompu instaliras soundforge ili Adobe Audition ili neki slican program i presnimi jedan MD (nazalost kao sto su vec neki naveli u realnom vremenu) ... dalje postoje razni pluginovi za masteriziranje zvuka tako da sa njima mozes dobiti nesto kvalitetniju snimku nego sto ces dobiti ako kupis dvd recorder i samo kopiras sa MD-a, ja sam slicnu stvar radio sa plocama snimao sam u "cubase SX 3" sofrware-u i podesio sam ove pluginove za masteriziranje da rade u realnom vremenu znaci vec pumpaju zvuk prilikom njegovog ulaska u komp i onda ti cubase snima takav masterizirani sound, a to mozes i napraviti kasnije kad usnimis pa samo preko plugina provuces snimku i on masterizira, nazivi pluginova su ti Wawes <- proizvodjac, L3 Multimaximizer i L3 Ultramaximizer
http://www.waves.com/ <- oficijalna stranica potrazis ih malo po torrentima ... kad snimas na ovaj nacin snimas u .waw format, ti naravno mozes to spremati kao .mp3 ili koji format vec zelis
PS. za adobe audition i cubase sx sam 100% siguran da podrzavaju ove VST pluginove za mastering, za soundforge neznam jer ne radim sa njim