Citiraj:
Autor Delta S4
Općenito, MD je retardiran medij  Ne znam što mi je bilo da sam išao kupovati liniju koja ima MD  Onda prženje CD-ova još nije bilo tako popularno i jeftino pa valjda zato...  Sjećam se samo da je bilo vrlo cool to što mi je prilikom slušanja ispisivao ime pjesme i izvođača(jest da si ih morao sam upisivati, ali hell...)...to je bilo nevjerovatno cool u to vrijeme! Nitko mi nije bio ravan!  Svoje prve Gunse sam slušao preko MD-a...ah, to su bili dani...
|
ma MD kao sam medij je meni bio ok najvise jer su walkmani bili nenad**bivi, zvuk je bio bez konkurencije, jer kada je poceo discmani su bili otpad preskakali bi cim bi ih pogledao, dok su kazete bile "sumece tablete", prvo sam kupio mz-r30, nakon toga legendarni r900, jos uvijek imam N10, frendovi su mislili da i NASA-e nabavljam te sprave, buduci ta su svi kolomotali sa 100kn Aiwa walkmanima, i te su sprave bile legendarne jer si mogao snimat na njih svasta, (pogotovo snimanje glasa i sl...), kolko god oces puta brisat a tada nije bilo drugih medija, pogotovo walkmana sa tim mogucnostima, (al Sony je po obicaju i to zasrao sa Atrac-om).
naravno, malo je shebano prebacivat na pc buduci da se radi o magneto-optickom mediju a ne cisto-optickom kao CD, pa je trebao posebni software kojih je bilo nekoliko, a svi su redom bili nedovrseni poluproizvodi i vjerujem da su neke kostali monitora i ostalih komponenti koje su preko balkona letjeli na ulicu

, al opet minidisc mi je jedan od najdrazih izuma, iako mu je sudbina otpoceka bila crna i zapecacena pred posasti Flash, a poslije i Hdd walkmana... spominjem samo walkmane jer u HiFi-u nije nikada ni zazivio, walkmani su bili jedino korisni, pogotovo novinarima...