View Single Post
Staro 21.06.2007., 19:03   #5
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor bobe Pregled postova
to je jedan od naretardiranijih i najglupljih postupaka prebacivanja glazbe koji postoji, naime, moze se prebacit, na pc, i to samo preko digitalnog izlaza, al u tom slucaju treba imat software, ja sam koristio "XP PLus! Digital Media Edition", koji prepoznaje odvojene pjesme te ih odvaja buduci da sve sa MD-a u komp ulazi kao jedan podatak, uglavnom, treba zivaca i zivaca, moze se prebacivat i normalno preko audio izlaza, a na kompu treba imat software Soundforge, al onda trajeeeeee, tj prebacuje se u stvarnom vremenu jel...
Općenito, MD je retardiran medij Ne znam što mi je bilo da sam išao kupovati liniju koja ima MD Onda prženje CD-ova još nije bilo tako popularno i jeftino pa valjda zato... Sjećam se samo da je bilo vrlo cool to što mi je prilikom slušanja ispisivao ime pjesme i izvođača(jest da si ih morao sam upisivati, ali hell...)...to je bilo nevjerovatno cool u to vrijeme! Nitko mi nije bio ravan! Svoje prve Gunse sam slušao preko MD-a...ah, to su bili dani...

Citiraj:
Autor REDPILL Pregled postova
Sve mi se čini da je najbezbolnije kupiti neko kinensko smeće, DVD recorder, pa pomalo prebacivati, nema mi druge :-)

thanx anyway
Samo nemoj kupovati LG linijske DVD snimače, kako sam shvatio iz threada ovdje na forumu, nemaju stereo snimanje?? (moguće da sam ja krivo shvatio, ali vrijedi provjeriti)

EDIT: I svejedno ćeš ih morati prebacivati u realnom vremenu.
Delta S4 je offline   Reply With Quote