View Single Post
Staro 21.06.2007., 18:32   #21
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
ja sam informatika na TVZ-u...

prijemni sam presao prag i upao...

sto se tice faksa... jest malo neorganizirano, ali ja sam sa faksom jako zadovoljan zbog:

-ne oduzima mi puno vremena:

idem na sve vjezbe, na bitna predavanja i to mi dnevno uzme najvise 4h

doma radim tjedno mozda 2h vezano uz faks... (kad su ispiti onda nekih 2/3 dana po 2 sata zapnem. Najbolje je ici na sve vjezbe i potrebna predavanja pa se tako rjesit predmeta preko kolokvija... eto ja tako radim zato sto ne volim uciti i znam da nikako nebi mogao na kraju sve naucit i onda na glavni ispit...)

-ovo ucenje sto sam gore spominjao nisam mislio samo na ucenje nego i vjezbanje...
naime ima vise predmeta u kojima je bitno vjezbanje nego cisto strebanje... a posto meni vise lezi tak laganini rjesavat neke zadatke nego ucit, mi je super

eto uz sve to prolazim sa 4, a vremena imam puno vise nego u srednjoj... (zavrsio sam opcu gimnaziju... i prolazio sa 3 tako da nisam imao neku podlogu... no iskreno u srednjoj nisam nista slusao i za sve sam se krpao na kraju...)

Naravno kao i na svakom faksu po semestru ima 1 predmet koji je ekipi za***an... no ako se ide na vjezbe i prati onda nema problema...

Takoder stvarno je dobar feeling kad pricam s frendovima i svi se brinu jer im sad dolaze ispiti itd. dok je meni ostao 1 i to neki šugavi ispit pa imam slobodno cijelo ljeto...

tek zavrsavam 1. god pa neznam kak bu poslje...
ZMAJ je offline   Reply With Quote