View Single Post
Staro 21.06.2007., 17:03   #2
Pak
Premium
Moj komp

Pak's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Nisam expert ali imam taj lap (u mene je sempron 3600+) i jako sam zadovoljan obzirom da mi je preko ruku prošlo dosta "jeftinijih" laptopa. Sad ga imam uz nx6325 koji je bio neki "bestbuy" u jefinoj klasi prema savjetima ekipa sa PCE, i 6715s mi je draži prvenstveno radi 15,4 ekrana. Plastika je malo lošija od 6325 (nema magnezijsku šasiju) ali je i dalji bolja od npr. Dell-a, fsc ili Acera na kojima sam radio (govorimo tom cijenovnom rangu). Tipkovnica je ok, povezanosti bi mogla biti malo bolja (fali koji usb, firewire, bluetooth), baterija traje isto oko 3 sata. Eh da, i noviji je chipset odnosno grafa (1250 naspram 1150) što ti daje kojih 100-200 bodova više u 3d05 marku ako ti je to bitno. Bitnije je da je chipset stabilniji jer 1150 je (barem meni) malo bugovit, naime everest ne može očitavat temperature u visti (blokada) dok u xp-u može. Na xp-u s nekim atijevim driverima BSD i tako. Ista stvar mi se događala i na Dell-u s 1150 chipsetom, odatle zaključak o bugovitosti.

No, dobro. Ako bi išao do večeg iznosa kao što si naveo onda bi ti bilo okej uzet neki 6715b koji ima veču rezoluciju i veču povezivost, eventualno jaču bateriju...

Pravo sam neki zagovornik HP-a
Pak je offline   Reply With Quote