View Single Post
Staro 20.06.2007., 20:21   #1
DiSc-jOcKeY
Premium

Datum registracije: Dec 2006
(riješeno) Danima ne mogu komp osposobiti, ne boota se

Prije par dana komp se smrzo prilikom igranja igre, ugasio se monitor tj. stavi na stand by. Nakon toga sam ga resetiro i jos par puta prilikom dizanja windowsa to se dogodilo, nakon par reseta, uopce se nece komp upalit-
Lampica na kucistu svjetli da kuciste radi, ventilatori se svi vrte ali komjutor ne daje nikakve znakove zivota. Na monirotu pise "Check signal cable" 1. sam mislio da je monitor, pa sam ga zamjenio. 2. Pa sam mislio da je graficka, pa sam i nju zamjenio, al opet isti problem. 3. Nakon toga, sam iskopco sve zive komponente, usteko sam samo graficku procesor monitor i napajanje. medjutim opet isti problem. promjenio sam i napajanje, opet isto. Nakon toga sam otiso u ducan kupio novu 478 socket maticnu (Jedva sam ju naso za kupit) sve pospajo al opet isti problem.

Skuzio sam da kad upalim racunalo da se ni jedan od hardova (imam 2 ata) ne okrece. Znaci komjuter osim sto ne daje sliku, nece ni hardove okretat.

Moze li mi netko, Ljepo vam molim pomoc oko ovoga.
Jel badava sam kupio maticnu i napajanje kad mi komp ni dalje ne radi.

Hvala ljepa onom ko zna sta je. jel ja stvarno neznam vise sta da radim, pun mi je ****c te kante

DiSc-jOcKeY je offline   Reply With Quote