View Single Post
Staro 20.06.2007., 15:54   #10346
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Nema meni do CTF-a. I na public serverima to može biti OK. Istina je da se rijetko skupi dobra ekipa sa obije strane, ali igram samo zbog takve jedne mape.

SD mi je oduvjek bio dosadan. Malko je u klanu zanimljiviji ali i tamo sam samo tražio CTF. Opet, niti CTF ne bi htio igrati u klanu. Previše ozbiljno. To je samo igra i tako je treba shvatiti. I nema ništa boljega nego kada se skupi 30 igrača na serveru. Komornu atmosferu ne volim.

Noge na stol, kava između tipkovnice i miša i peri. Zakon razonoda.

Gjurovski stvarno nema potrebe hvaliti se rezulatima na public serverima. Ja sam bio u vrhu svih statistika na jednom serveru na kojem se skuplja i puno vrhunskih klanovaca. To opet ne znači na nisam noob. Jednostavno uvijek ima više gorih od mene. I meni je cilj naći i ubiti više takvih nego oni koji su bolji od mene. Na CRO COD2 sceni se zna tko je gdje trenutno. Ti svakako ne spadaš niti u zlatnu sredinu, kao ni ja. A to najbolje vidiš kada se susretneš sa max-om (recimo). A on je čisto mekan i podatan u usporedbi s nekima.

Ti Kristuš da si se pojavio na prozivci. od malo igranja fax neće pobjeći. Nije istina da stalno učiš. Smanji vrijeme sa prikolicom i biti će vremena za jedan CTF. MM, Zippo, Nino, Zmaj i sl. samo čekaju da te zbašaju i ja da prođem Thompsonom kroz tebe.
RAK je offline   Reply With Quote