View Single Post
Staro 20.06.2007., 13:07   #10336
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Joj jeste se zakacili bezveze, dobro Veki igra igrao sam sa njim dosta puta, ali po tome sudeci E.T. kako da smatrate da je Cro clan toliko los, mislim na Suicidal Maniack-a, Max-a i recimo Boki-a, zar oni nisu igraci sa kojima bi teze bilo tko od vas izisao na kraj...
Cuo sam za igrace koje si naveo, nisu nista posebno. Imaju nesto, ali sto - vise par sati na TDM serveru, odigraju war sa nekim mrvu jacim i izgube okvirno 31:9 u najboljem slucaju. Mali Riko iz CRO klana je dobar igrac recimo, samo je trenutno inactive radi problema sa racunalom. Naravno, vrbujem ga za nas g2top.sa team jer se decko zna ponasati i vidi se da ce uz malo vjezbe u S&D-u postati odlican igrac.

Ne uzdizem se sa nikime, i to svatko normalan kuzi, vec komentiram na osnovi cinjenica. A to su da recimo konkretno CRO klan ne sudjeluje na CB-u, ne igra sa jacim teamovima, nemaju svi originale - to defitnivno nije put niti karakteristika poznatijih i boljih teamova. Takodjer ne osporavam tvoju vjestinu igranja TDM-a, jer znam kako je samnom i znam kako je bilo sa mnogobrojnim regrutima koje smo pokusali dovesti u nase redove. Tako su dva maltezanina bili odlicni igraci u DM-u, aim, brzina, kretanje, sve za pet. Ali timski rad i snalazenje u SD-u - prilicno lose. Tako je i samnom u DM-u, koma. Osim sto ne volim da se spawnam svaki puta na desetom mjestu obicno ispred nekog ukempanog igraca u grmu, ne trci mi se naokolo. Ponekada navratim na Bihnetov TDM server, koji mi je ujedno i najdrazi i jedini non-S&D server koji posjecujem jer ima dobrih igraca, nivo kulture ponasanje je relativno dobar, ne nazivaju te chiterom ako si nesto bolji i odlicna je zabava sto je najbitnije. Stovise, TDM je priclino zabavan nacin igre, i ako imas u teamu jos jednog igraca koji igra malo logicki, tvoj team odnosi pobjedu.

Eto...
atha je offline   Reply With Quote