Citiraj:
Autor Veki-os
Igrao sam COD 1 i UO dok ti nisi ni znao za to tako da imam pravo govoriti što hoču.A vi ste kao neka wanabe scena ha? 
|
lol
1. ja sebe nisam spominjao makar sam u online igranju odavno samo u drugim naslovima prije cod2
2. ako si doista igrao cod i uo onda je to zalosno jer ni nakon toliko godina nisi naucio igrat, a da scenu ne poznajes nisam lagao. Na kojim si lanovima bio? u kojim si klanovima igrao? di si na codhr, na clan baseu, na ESL-u? niti sudjelujes u raspravama, niti igras.
3. tu ima ljudi koji su od pocetka cod scene a i samih zacetaka online igranja u hrvatskoj na ovom forumu samo su dovoljno inteligentni da se ne spustaju na razinu rasprava s takvim trolovima poput tebe... otkud tebi pravo da vrijedas ljude koji su predstavljali hrvatsku na national cupu (duma, krklja...) u cod 1, ljude koji su u solidnim hrvatskim klanovima (cw,g2top,gumi...) koji su nakon toliko godina izborili hrvatski ladder na clan basu i sad zahvaljujuci svim tim ljudima (a svoj smo minimalni doprinos dali i mi iz rc-a) mozemo igrati hr ligu pri cb-u... max je bio medu najboljih 30 igraca na cb-u u tdm ladderu...scorp iz g2topa je trenutno 25 u europi... tko si ti i sta predstavljas u codu? nista!
4. poslusaj isusov savjet ili potrazi drugi oblik pomoci a svojim postovima slobodno ljeci frustacije, nas ovdje ionako bk za tebe, a za tvoje vrijedanje i provociranje na forumu cu se ja pobrinuti.
EDIT
Moram pisati i 5. samo zbog nekih....dakle
5. procitaj gore di ja sebe spominjem, ja sam samo reigarao nakon tvojih postova pa a jos jednom napominjem odsad brisem svaki flejm i spam ovdje