View Single Post
Staro 20.06.2007., 01:16   #1
kundak
Premium

kundak's Avatar

Datum registracije: May 2007
Tough luck iliti koje zvucnike stavit

Evo ovako: Kupili novi stan, triba dobit vecu sobu i bia skroz sritan. Vec san zamislja kako cu stavit Geniuse 5000 5.1 unutra. Kad ono, (bikoz of the reasons beyond my control) sestra dobije moju sobu, a ja upadnem u bijednih 8-9 (uglavnom malo) kvadrata.Soba izgleda otprilike ovako:ciba.JPG
Ovakav rspored je nuzan jer ga vrata diktiraju. Sad neznan bi li tu mogli geniusi i kako bi ih stavia (proporcije nisu tocne, nacrtano na brzinu, samo da dobijete ideju kako izgleda). Eventualno, ako moram odustat od geniusa (a izgleda da moram) preporucite mi neke dobre 2.1. Imam negdi oko 700-800 kun predviđeno za zvucnike. Trenutno imam Cl live!, a posli lita uziman novi komp sa dobrom zvucnom (x-fi ex music ili nesto slicno). Uglavnom tia bi sta prije uzet nove zvucnike jer trenutno imam neke MS-ove koje su totalna steta i bas im samo bezveze bubnja, a ja to vise ne mogu podnit. Novi mi tribaju za filmove i muziku - zelim cist zvuk i ujednacen ( i malo jaci) bas. Aj dajte koji prijedlog, nemojte ostat duzni ...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ciba.JPG‎
Views:	369
Size:	12.0 kB
ID:	7475  

Zadnje izmijenjeno od: kundak. 20.06.2007. u 01:38.
kundak je offline   Reply With Quote