View Single Post
Staro 19.06.2007., 17:00   #3
probko
Guest

Datum registracije: Jun 2007
^^ prvo ti zahvaljujem sto si mi odgovorio. Ti valjda jedini na ovom forumu imas LCD monitor pa znas jeli to normalno ili neka greska ....
Evo radi tvojeg posta sam odlucio danas otici u Links na reklamaciju i sta da kazem osim KOMA. Isao sam potpuno smiren i bez predrasuda, nisam cak niti ocekivao da ce mi zamjeniti monitor ali ovo sta oni tamo rade je uzas.
Jedina pohvala im je sto si mi istestirali monitor iako sam zaboravio racun ( sve mi ostalo u fasciklu a on u stanu ) ali me se frajer jos sjecao odprije tjedan dana kada sam po kabel dosao. Istestirali ga i naravno ne vide oni tu nista krivo. Zapravo vide kao nesto malo ali sve to ovisi o kutu gledanja. Njima nije nista cudno sto je bez obzira na kut gledanja gornji dio ekrana tamniji. Onda im pokazem prozor total commandera koji je gore na ekranu full tamno plavi a kad se spusti dole je svjetlo plavi i onda sute i opet kao ' ma kut gledanja bla bla ' . Kada se sjedi onako kako se sjedi kada se gleda u monitor onda se crno na bijelo vide razlike u boji, ali se onda ustaju i staju sastrane i pricaju i svaljuju to na kutove gledanja....
No dobro, reko ja, ako vi mislite da je to normalno ,ja sam napravio sve sta sam mogao. I onda nemogu usporediti sa istim takvim jer odjednom nemaju vise nijednog na raspolaganju ,a kada sam kretao od doma pogledao sam na internetu i pisalo je da je monitor raspoloziv .Onda oni kao nude da salju monitor u ovlasteni servis da ga pregleda ,ali to traje 7-10 dana i to mi nikako ne pase,ali kao druga opcija je da ga nosim sam u Feniks-kompjutor jer su oni ovlasteni uvoznik i imaju jos takvih pa neka oni usporede. I zovem ja Feniks, kazu oni dodite, kuham se ja po guzvi do njih, frajer spoji monitor, pogleda i vidi da ne stima slika ali kaze da nemoze on tu nista i da mu je cudno da su me Links-ovci uopce slali k njima. I nazad doma,zovem links da zasto su me slali tamo i onda krece ... links-ovcima je prvo Feniks ovlasteni servis ( sto nije ) pa su mi oni trebali to rjesiti, onda shvati da nije ovlasteni servis vec samo uvoznik pa krece prica kako je Feniks-ov stambilj na garanciji pa da ga zato oni trebaju zamjeniti ako nije ispravan, pa ja pitam a zasto nije i stambilj od Links-a kao prodavaca na garanciji ,e to je kao njihov propust i njima je zato žao ali opet je Feniks trebao zaprimiti taj monitor i slati ga na servis ..dakle sad je prica da je jedino sta je Feniks mogao napraviti je poslati monitor na servis sto traje 7-10 dana za sto sam dok sam jos prvi put bio u Links-u rekao da mi ne odgovara. Uglavnom vec su me 3 puta vozali ti Links-ovci i sad mi jos frajer kaze da su mi opcije da ga ili opet nosim njima ili direkt sam u servis ,a u Feniksu su mi rekli da recimo servis ima besplatan prijevoz kako se ja nebih opet morao vozati dok Links-ovci to i nakon sto su me vozali 3 puta uopce samoincijativno ne spominju vec tek na moje pitanje dali oni mogu podici monitor od mene kazu da moze.E i da ,za zastitu potrosaca onaj dio da se proizvod moze vratiti u roku od ( mislim da je 8 dana ) kazu da je to sam kod kupovine na daljinu jer se onda kao ne vidi monitor, a to sto ga ja vidim tek kada ga doma izvadim iz kutije to nema veze jer to nije kupovanje na daljinu. ?!?! I eto. Otisao dan na gluposti.
Btw taj isti monitor U Feniksu kosta 550 kn ( iliti 30% ) vise.
probko je offline