View Single Post
Staro 18.06.2007., 20:46   #13
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
DTK je gradio HT i nitko drugi,ni optima ni Amis ili netko treći.Što se love tiće kojom je građen ona je vračena putem penzija i otplate kamata na raznorazne kredite nakon što je prodana T-Com-u.
ko je prodan t-comu? DTK? nije.

Citiraj:
DTK je vašništvo T-Coma i sve ostalo bi bila nacionalizacija bez presedana koja bi odbila buduće investitore u bilo kojoj gospodarskoj grani gdje postoji bilo kakav državni udio.
ja stvarno ne vidim zasto bi nacionalizacija DTK-a odbila buduće investitore... da pače, ona bi ih privukla

ako DTK postane vlasništvo T-Coma, možemo zaboraviti na skoro spuštanje cijena Interneta i telefonije jer je onda T-Com glavni i odlučuje ko smije i ko nesmije postavljati kablove...
a ako bi DTK bio državni, sa kvalitetnom regulativom, mogli bi očekivati pravu liberalizaciju tržista, a ne ovu kvazi-liberalizaciju koju sada imamo...

Citiraj:
Slovenci svoju još nisu prodali i imaju državni monopol i ujedno najniže cijene u regiji.
što upravo potvrđuje moju teoriju, jer ako nisu prodali svoj telekom nisu ni DTK...

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline