Huh, ovako. Do prije mjesec dana imao sam sljedeću konfu p4 630, 1 gb ddr2 ram-a i x1300 pro grafulju. Prije mjesec dana kupio još 2 x 512 DDR2 667 ram-a istog proizvođača, i odtada počinju moje nevolje. Naime PC mi se znao dnevno sam od sebe restartati i po 4 puta, i to pretežno u igrama, ili čak kad bi pustio film ili neki spot u winampu... Ja sam mislio da je do napajanja, jer sam imao neko foxconn sranje. Odlučio ja kupiti novo napajanje i novu grafu pošto mi je ona gore navedena bila već preslaba za novije igre. I tako ja uzmem Chiefteca 450W i Gigabyte 7900 GS. Radilo dan i pol ko BOG, i onda opet PC se restarta. Dakle isti problem s novim komponentama. Onda sam mislio da su se RAM-i međusobno poklali bezobzira što su od istog proizvođača, i tako ja ova dva nova modula koja sam kupio izvadim, i spojim PC ponovno, uđem u jednu igru, igram 10 minuta, PC se opet restarta. Stvarno sam svašta živo pokušavao, temp. grafe ne prelazi 46C, temp proca s obzirom da je prescota ne ide preko 54C, barem ja nisam primjetio... Fakat ljudi pomozite mi, ono PC uglavnom koristim za igranje, a ovako qurac. Danas sam i jednu stranu kućišta otvorio...
Što mislite?
I da još napomenem, da sam imao jedno vrijeme Vistu instaliranu, onda sam ju pobrisao, al mi opet ostaje dual boot manager kad palim PC!
Pliz pomozite, stvarno ne znam koga više što pitati, a ovim Mostarskim it tehničarima, ne bi ni za živu glavu PC povjerio.
BTW. Evo informacije iz everesta