prvo, dobrodosao na forum!
dakle, monitor. ja imam jednog takvog, platio ga 2050kn prije neki mjesec.
kod mene nema toga problema, jedino kad mjenjam kut gledanja mjenja se i boja, kaj je normalno, ali bas ovakav problem da je slika tamnija pri vrhu i svjetlija prema dolje ne. odnesi ga u links servis i zamoli ih nek ti to spoje odmah na neki PC(preporucam ili jako rano ili kasno dok nemaju guzvu, ali opet, to ovisi samo i iskljucivo o njima dali ce htjeti odmah pogledati) da se i oni odmah uvjere u to. ako je to stvaran problem dobit ces drugi sigurno, pogotovo ako je reklamacija unutar 8 dana od kupnje, meni su se takvi slucaji uvijek rjesavali unutar sat vremena.
dakle, zamoli normalno ljude da ti to srede, ja recimo tamo nikad nisam imao problema sa reklamacijom(mozda jer me vec poznaju :-)), makar cujem da uvijek ima nekoga tko ima problema i sa njima, tako da ti preporucam normalan i smiren pristup, posto je u ovom slucaju to greska i to tako nebi smjelo biti, dakle pokupi mon i u links.
zasto nisi dobio kabel neznam, ja sam trazio da mi mon otvore da vidim sliku ...ja sam dobio VGA kabel, ne DVI, to sam kupio naknadno.
...cak razmisljam da uzmem jos jedan jer sam treutno samo na jednom a trebaju mi dva...i opet bi trazio da mi se otvori i upali monitor da vidim da je sve u redu.
EDIT: hm...zbog tebe sam i ja malo pazljivijie promotrio svoj monitor i imam isti problemcic, ak se to tako moze nazvati...meni je malcice svijetlije dno nego vro, isto kao i kod tebe, samo neznam kolika je razlikakod tebe, kod mene se vidi razlika, ali ono, treba bas na to paziti...neznam jel kvar ili kaj vec...
dali ima jos netko ovakvih situacija?
lp, mladen