View Single Post
Staro 18.06.2007., 01:32   #18
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
nemam niti ja nista protiv sennheiser-a, dapace, naglavne sluse su im vrhunske te i sam posjedujem jedne, al ove sta ulaze u usi su im totalna katastrofa, isprobao sam puno modela i to je sve drek, cx300 jos nekako kada bi kostale 200-njak kn, al mx su stvarno lose za po***dit, sony radi najbolje "male sluse za mase", i protom ne ulazim u Sure modele od 200-700€, vec one za mase, dakle gore navedene, i mislim da tu nema konkurencije vec dugo..

...de se samo sjetite koji malo pratite legendarnih Mdr-E838Lp dva pari sam svojedobno uzeo u Bratislavi jer su bile bez konkurencije cijenom od 20€, te E931 i ED21/31 koje su jos danas naj izbor za one koji ne vole zohare u usima

AKG nebi spominjao jer su malo preskupe za moj ukus, drazi su mi bolji zvucnici, a i ovdje se prica o inear slusama, gdje oni imaju samo par usputnih modela

vidim da si spomenuo i Panasonic, jedan put sam uzeo Rp-hv neznamkojibroj u Exportdrvu, 120kn najskuplje sa onim sljokicama u bojama, bio sam ocajan jer u cilom splitu dobrih slusa nije bilo, i....one sluse sa pazara od 15kn sta svi moji frendovi kupuju zvuce mozda samo malo losije, a usi su me zabolile nakon 5min, bacio sam ih(bez zezanja) u smece nakon nekoliko dana.

mislim da za normalnog korisnika nema boljih od inear slusa od Sony-a, za malo zahtjevnije u su i ex90 koje su ako nis dostupne kod nas, pa nemoramo trcat vanka po neki 100+€ Sure...

odoh spavat

bobe je offline   Reply With Quote