Citiraj:
Autor Isus
ovisi gdje. prek neta je to drek, al u stvrnom životu u moru tih muli level marketinga ima pokoji dobar.
Straci od frendva mi se već 15 godina bave prodajom Aloe Vere u mulilevel marktingu i oni dobre pare zarađuju, ali se i narade, mjesečno moraju napraviti oko 6000kn prometa.
|
okej... na 6k kn prometa mogu zaraditi... kolko... 2k? uvrh glave i puno sam reko. da su u 15 godina uložil 1 godinu u učenje nekog stranog jezika, 3 mjeseca u studijsko putovanje i još 3 mjeseca u polaganje onog nekog ispita, odavno bi zaradili 5x više. shvaćam da je problem investirati u takvo nešto, ali poznajem dvoje starijih ljudi koji su ostali bez posla i napravili upravo to. ono što želim reći... piramidne sheme su u stvarnom životu okej (na osobnoj bazi, ne kao poslovni model) ako je to nekakav dodatni izvor zarade. ali da se od toga može zaraditi... ne može. eh sad, glavni zagovornici piramidnih shema obično pričaju stvari poput "zaradio sam milijun kuna", a kad ih se pita da pokažu svoj račun na kojem imaju milijun kuna, ili račune za potrošenih milijun kuna, počnu se izmotavati. meni je to dovoljno da bih znao da lažu. a ako lažu, znači da lažu i kad mi pričaju da i ja mogu zaraditi milijun kuna u tjedan dana za samo 2 minute rada dnevno 
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|