View Single Post
Staro 17.06.2007., 08:37   #60
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor horza Pregled postova
nisi jedini nevjerni toma. kao i u svakoj mladoj kapitalističkoj zemlji, i kod nas su se pojavile piramidne sheme. piramidne sheme su inače neodrživi oblici poslovanja koje u zrelim kapitalističkim zemljama preziru i zabranjuju na svakom koraku. i ljudi ih tamo više ne puše koliko prije jer su vidjeli kako to završava. no, kod nas puše. i to ko ludi. to je samo još jedna potvrda da smo jednako glupi ko amerikanci.

inače, ovo je upozorenje svima: oglašavanje komercijalnih stranica (što su neki ovdje i učinili) je zabranjeno. linkanje na stranice sa prijevarama i piramidnim shemama je također zabranjeno jer to može samo nauditi nekome. postoji google, ljudi tražite kako ćete zaraditi.
ovisi gdje. prek neta je to drek, al u stvrnom životu u moru tih muli level marketinga ima pokoji dobar.

Straci od frendva mi se već 15 godina bave prodajom Aloe Vere u mulilevel marktingu i oni dobre pare zarađuju, ali se i narade, mjesečno moraju napraviti oko 6000kn prometa.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote