Pisem na mob pa ne mogu citirati tekstove....Tebi sto pitas firmware za 201, sto ce ti, ja imam Vivaxa 201 i nema sto ne cita, ako nekome slabije cita to je do zapisa i medija, nije nikakva mana ako mu je slabija osjetljivost lasera na neke medije, pa to nije high-end player, sto bi vi htjeli za 200 kuna...Drugo, kolegi koji kaze da radi u servisu Vivaxa, da bjezimo od njega, da se kvari prije isteka garancije...Pa i Opeli se najvise kvare statisticki jer se najvise prodavaju, takva je kupovna moc kod nas i Vivax se u velikim kolicinama prodaje i poklanje uz neke proizvode, pa ja sam prezadovoljan za 200 kuna imati proizvod godinu dana, kad istekne garancija kupit cu drugi, to mi je bolje nego odmah dati 500-600 kuna za neko ime pa plakat kad se pokvari...Uostalom, dvd tehnologija postoji petnaestak godima, to je klasicno 10-bitno pretvaranje i tu vise nema velikih razlika, da je to nesto novo, e onda se gleda marka....Ja nisam odvjetnik Vivaxa, samo kazem da kada nesto kosta 199,90 kuna onda se kazu i prednosti i mane, a ne samo ono drugo..P.S. Ako vam slika ponekad trza ili se pojave crtice prilikom gledanja filma, ugasite uredjaj (tipka Power, ne Standbay) i ponovo upalite, tada ce bit sve u redu...Pozz...