zato sto nema nikakve pomoci.
u prakticnom radu izmedju sp2 i sp1 jedino sto sam ja vidio je onaj dodatni security centar u sp2 sto me neriviralo .
inace prica se zavrsila ovako.
nod32 updejtan do kraja je propustio 3 trojanca i 2 virusa. te je time zavrsio karijeru kod mene.
nakon sto sam 3 i pol sata skenirao sa kasperskijem nasao je jednog trojanca i dva virusa jel i to sam pobrisao al opet se javljao isti problem.
i posto nisam imao licencu od kasperskoga (kako li sam samo pravno osvjesten ili onesvjesten ovisi kako se uzme jel

) stavio sam avasta.
i sad opet se dogadjala ista stvar svchost se digne (ak nekoga zanima kod mene kada tek stavim windowse imam 4 svchosta u tasku a kada instaliram sve drajvere onda ih imam 5) e sada je fora sto je ovaj koji je radio probleme bio 6 i odma mi je nesto smrdilo.
i rekao sam ajde nebudi ljen da vidimo sto to ljudi pricaju i nadjem na microsoftovoj stranici "hot fix" koji je markiran kao critical updejt za RPC i skinem ga instaliram i nula bodova.
moram li napomenuti da sam u jednom trenutku se digno i htio baciti kuciste kroz prozor....
i reko nista boli me kita ostavit cu sve al prije toga upalim deep scan na avastu KAD ONO win32 neki trojan onak nevjerujem i za par minuta jos jedan.
Znaci suma sumarum koliko covjek treba imati antivirusa da bude siguran ? Treba majku spomenuti i nodu i kasperskome eto sto treba.
Nakon sto sam ocistio sa avastom da kucnem od drvo nema problema a bogme ni 6 svchosta.