View Single Post
Staro 15.06.2007., 17:31   #11
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ja diskove zato kupujem uglavnom u manjem shopu u kojem mogu odma inspicirati, ja sam pokupo - naravno - Singapurku, ali naravno to mora bit dućkas u kojeg vjeruješ da će postojati 3 godine i da ti neće sraćkati sa garancijom...

Ja bi na tvom mjestu otišao u skladište ako je to dućan u kojem npr preuzimaš u podrumu, a plaćaš na tavanu i pitao dečke da ti pokažu disk koji te zanima da vidiš dali je to ono što trebaš PRIJE nego odeš pričati sa blagajnicom... Naravno ako te odrežu - traži drugi dućan jer s takvima netreba niti poslovati, ako je to jednovolumenski dućan onda jednostavno traži prodavača da ti ga da...

7200.10 ziher neće bit nepouzdan, oni se malo više friju nego stare serije i brži su i neki su bučniji ali nepouzdani nisu, ljudi koji imaju Singapurke su obično zadovoljni kolko sam vidio pa ciljaj na to, ali ako i bude bučna - izoliraj ju... Mislim rizik da je bučna/tiha ti je stvar sreće, nažalost mislim da se razina buke ne provjerava niti u jednom od atesta za diskove prije nego odu iz tvornice, tja...