View Single Post
Staro 15.06.2007., 07:39   #6
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Kod ovih modela ti nakon vindoza ide: .Net 1.1 ili viši (najbolje 2.0), ploča (chipset), UAA audio, SoundMax audio, modem i lan. Nakon toga redoslijed nije bitan, a imaš još za instalirati FingerPrint, TouchPad i Card Reader. Obavezno stavi drivere za Finger Print, ali ne moraš i softver za njegovo korištenje jer ako ne staviš drivere imat ćeš nepoznati Device u Device Manageru.

Pretpostavka je da u vindozama imaš integriran SP2 i Dx9c. Ako nemaš, učini to s nLite-om (www.nliteos.com).

Jedna mala napomena. S ovim modelima ne dobiješ drivere već ih moraš sam skinuti s neta (cca. 300Mb). Mnogi su u ve-mulju dobivali sprženi cd s driverima, ali to ne mora značiti da ćeš ih i ti dobiti. Ne škodi ih zamoliti za taj cd da se ne mučiš sa skidanjem s neta.

EDIT: zaboravio sam napomenuti da staviš i AMD Processor Update (nije bitno kada) i da u Energy postavkama staviš na Minimum xxx jer tako aktiviraš AMD Cool 'n' Quiet (brzina vrtnje venta na cooleru proporcionalna zagrijavanju cpu-a).