View Single Post
Staro 14.06.2007., 21:55   #4
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Hajde da se malo osvrnem i na unutarnji dio kučišta.....rubovi su dobro obrađeni tj. nisu oštri,malo je kompliciranije stavljanje 3.5" jedinica jer se prvo moraju postavit oni limovi i onda se mogu tek ugradit,ali i u Antecu postoje kavezi za diskove za čije skidanje isto tako postoji mnogo šarafa,ali se mogu složit da je to recimo na Antecu efektnije riješeno.....još mi se recimo na Sharkoonu dopada što se ne moraju šarafit oni odstojnici da bi se ugradila matična već je to riješeno u vidu onih izbočenja i sve odgovara odlično,nisam primjetio da je lim pretanak iskreno.....oni kablovi od usb-a se mogu solidno sakrit po onom kavezu za za 3.5" i 5.25" jedinice.....ima mjesta za 5 ventilatora što je odlično!

Nemoj mislit da te ja u nešto uvjeravam jer si mogao i sam pogledat kučište,ali smatram da je kučište jako dobro,pogotovo kada se uzme u obzir koliko dođe!Ja sam iznimno zadovoljan s kučištem jer sam se želio što više približit Antecu i smatram da sam to i postigao za ipak manju cijenu od Anteca!