Ja sam totalno neuka i nemoje mi se smijati ali zaledila sam se kad sam pročitala ovo. Jer neki dan u jednom dućanu i meni su taj laptop Sony Vaio otprilike za tu cijenu pokazivali kao divan i prekrasan. Meni je osobno bio preskup i nakon kalkulacije na 24 mjeseca na rate i odustala sam. I sad zamislite da recimo kupiš takav lap na 24 ili 36 mjeseci on rikne nakon godinu dana, popravak 4-5 somova kuna a ti ga još naivno otplaćuješ. Kako bi se osjećao???? kao majmun pretpostavljam. Pa kad to pročitam onda sam ipak na najboljem putu da sei uzmem Toshibu za koju daju 3 godine jamstva i garanciju da će ti dati novi lap ako se taj pokvari, makar sam tu čitala da to nije to za tu lovu i bila odustala od tog lapa, ali ljudi moji 3 godine je 3 godine pa ako zdura 3 godine onda je dobar i nakon 3 godine možeš uzeti i novi jer tko zna kaj će onda već biti u trendu a ako krepa Toshiba ti daje drugi.... Nije da reklamiram, ali mislim da popriličan broj ljudi jednostavno si ne može priuštiti takve avanture kakve su zadesile ovog našeg forumaša......