View Single Post
Staro 14.06.2007., 17:06   #3
kikibela
Registered User

Datum registracije: Jun 2007
Ja sam totalno neuka i nemoje mi se smijati ali zaledila sam se kad sam pročitala ovo. Jer neki dan u jednom dućanu i meni su taj laptop Sony Vaio otprilike za tu cijenu pokazivali kao divan i prekrasan. Meni je osobno bio preskup i nakon kalkulacije na 24 mjeseca na rate i odustala sam. I sad zamislite da recimo kupiš takav lap na 24 ili 36 mjeseci on rikne nakon godinu dana, popravak 4-5 somova kuna a ti ga još naivno otplaćuješ. Kako bi se osjećao???? kao majmun pretpostavljam. Pa kad to pročitam onda sam ipak na najboljem putu da sei uzmem Toshibu za koju daju 3 godine jamstva i garanciju da će ti dati novi lap ako se taj pokvari, makar sam tu čitala da to nije to za tu lovu i bila odustala od tog lapa, ali ljudi moji 3 godine je 3 godine pa ako zdura 3 godine onda je dobar i nakon 3 godine možeš uzeti i novi jer tko zna kaj će onda već biti u trendu a ako krepa Toshiba ti daje drugi.... Nije da reklamiram, ali mislim da popriličan broj ljudi jednostavno si ne može priuštiti takve avanture kakve su zadesile ovog našeg forumaša......
kikibela je offline   Reply With Quote