Bok,evo da se uključim
moj savjet ti je od da navedena dva vodena hlađenje odabereš NIJEDNO..
Razlozi su sljedeći:gotovo da ne postoji dobro "sređeno"vodeno hlađenje(ima izuzetaka poput swiftech-a naravno) jer uvijek se dogodi ili loš waterblok,ili radijator,ili pumpa loše pumpa ili malo pušta vodu...
Moj savjet bi ti bio:ako već ideš sa vodenim hlađenjem odlući se na "napravi sam" te izaberi "custom"komponente i budi spreman izdvojit značajniju sumu novca(cca 1300+kn).Na ovoj stranici možeš(možete)naći firmu koja se bavi tim te postoji mogućnost dostave u Hrvatsku(
http://www.sidewindercomputers.com)
Evo naprimjer jednog,može se reć dosta dobrog vodenog "kit-a"
FuZion Extreme Performance CPU Block
D-Tek FuZion-GFX VGA Waterblock
Swiftech MCP350 12v DC Pump
Swiftech MCR220 Quiet Power 2X120mm -
2-3 m (tygon tube-a -ako mozes doc do njega,ako ne mastercleek ce svejedno dobro doc)
2x120 mm ventilator(yate loon bi bio naj izbor jako su jeftini,a k tome odlicnih performanci te prihvatljive razine buke).Ukoliko ti ne smeta buka razine aviona idi sa delta ventilatorima.Jos jedan dobar ventilator bi bio Silverstone FM 121(11o CFM kod oko 40dB)
Termalna pasta
Par vijaka
Aditiv (možes ici i sa destiliranom+antifriz

)
To je manje vise to

Ukoliko se pak ne zelis "zezat"sa sastavljanjem koponenti pogledaj ovu stranicu(
http://www.swiftech.com).Oni nude dosta dobra "gotova"vodena hlađenja ,naravno moć hlađenja je usko povezana sa cijenom.
Eto,svojevremno sam i ja poptuno jednako razmisljao(doduše ja sam trebao ohladiti QX 6700),ipak sam odustao zbog $$$ jer sam htio jako dobre komponente ili ga nisam htio imat uopce,pa sam se odlučio na "ultimate zracno hladenje)
Ti ipak hladiš amd 5200+ i smatram da ti nema smisla ići sa nekim primitivnim vodenim hlađenjem radije se odluci za odlican zrak svejedno ces imat super temperature(cak mislim i bolje od ta dva navadena vodena),čak i uz znacajniji overclock...
Dakle,nemoj bacat lovu na odavno izgrađene vodence idi sa "napravi sam"customili uzmi kvalitetan kit,ukoliko nemas financijske mogućnosti idi sa super "zrakom"
Eto toliko od mene,