View Single Post
Staro 14.06.2007., 10:26   #1
martin_zg
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Problemi s laptopom

Ovako ide moja priča, moj problem:
Prije godinu dana, malo više, kupio sam si novi laptop Sony Vaio VGN FS 415 i iskrcao dobrih 10 000 kuna. Sve je fino radilo kadli prošli tjedan, točnije u utorak je crko. Više se nije htio upaliti. Reko ja sam sebi, ma dobro još je pod garancijom tako da nema brige. Ali pazite sad ovu koincidenciju, ovu nevjerojatnu slučajnost: garancije je istekla 8 dana prije!!!! Odnio sam ga na servis u čuveni Svijet medija (to vam je firma ako niste znali), ostavim ga i danas me nazovu: "Gospodine, laptop vam se da popravit ali će to koštat malo više." Ja si mislio ajde doći će me do 500, 1000 kuna najviše. "Popravak će vas koštati 4800 kuna!" ?!?!!????!!?!!!? KAAAAJ??? Kao otišla je neka pločica koja kontrolira napajanje i toga kao nema u Hrvatskoj i moraju ga poslat na popravak u Francusku!!!??!! Reko sam mu nek se stera i on i Francuska i 4800 kuna u neku stvar i uzeo laptop doma i sad ga mogu samo gledati.
Pitanje jedno za vas: ne čini li vam se ovo možda malo bizarno? Ili, nije li ovo potpuno tipično hrvatska priča?
Molim vas koji se više kužite u te stvari ako netko zna kakvog "sam svoj majstor" ili neki servis koji prima sve modele ili bilo što?
Ili ako imate bilo kakav savjet što napravit dobro bi došao i unaprijed se zahvaljujem.
martin_zg je offline   Reply With Quote