Citiraj:
Autor Opaki
[U][I]
Na gigabytu 965p-s3 mi se sviđa opcija za čak 2.0v Vcore (doduše nisam nigdje pročitao kako se ponaša komp na toj postavci i dali je to itko isprobao)
|
hehe, tolko lud valjda nisi

sumnjam da bi ti se opce bootao proc na toj voltazi, ako bi izdrzo to...max 1.75v sta sma vidio da je netko stavljo, preko toga se nije htjelo bootat
Citiraj:
Autor Opaki
no jedino što me udaljava od te ploče je navodni problem sa strappingom i 800 Mhz Fsb procesorima. Svi oni problemi sa nestabilnošću koliko sam shvatio su nestali s novim izdanjim Biosa (ili ne?).
|
vidim da bas i ne razumijes sta je strap, to nemoze ''nestati'' novim biosem, moze samo doci opcija mjenjanja strapa, ali to jos nije ucinjeno, dakle imat ces taj problem ko i svi mi
no unatoc tone, DS3 je vrlo dobar buy
Citiraj:
Autor Opaki
Za asus p5b čujem samo hvale, kao i za p5n-e SLI da je jako Overclocking Frendly te često probijanja fsb-a preko 500 Mhz.
|
i DS3 ce s lakocom do 500, sa 266mhz procem naravno
Citiraj:
Autor Opaki
Pitanje : Dali i ostale ploče imaju problema jednako često s fsb wall-om za e4300 ili je to samo slučaj sa gigabyte 965 (d)s3 ds4 serijom ploča?
|
to nema veze s plocom nego sa chipsetom, da, imaju problema, ali najvise ljudi koristi DS3 pa se o tome i najvise prica
Citiraj:
Autor Opaki
I na kraju molim koji komentar i prijedlog koja je najbolja za gore navedeno.
|
ja sam glasovo za DS3, ali rade niti jedna od njih, trenutacno bi best buy bio po meni DS3 ali sa P35 chipsetom koji navodno i moze mijenjat strap tako da...za e4300 mislim da je to trenutno best buy