Citiraj:
Autor LAcy
Ne serendam za razliku od tebe, probao sam sve MS OS-ove, a i Linux.
|
slobodno quotaj dio koji je serendanje. a sto se tice isprobavanja probao sam i ja sve win sto nije i neki problem, sto se tice linuxa samo par distribucija koje su mi bile simpaticne, ubuntu mi je favorit kao i mnogima no nesto mi ne voli sad diskove u raidu pa je trenutno offline dok mu ne nadjem drugi disk. bas zbog toga sto sam probao sve nisam cim sam vidio aero svrsio i uzviknio bill je bog nego sam vistu posteno izmucio prije nego sam je ocijenio. eto, cak joj svako malo dam i drugu (trecu, cetvrtu....) sansu. mislim da ne moze postenije prema jednom OSu
Citiraj:
Ne branim fanatično Vistu, a MS još manje! Rekao sam da bih volio vidjeti alternativu Windowsima.
|
meni je posve dovoljno obracanje na razini
MI (valjda vi kojima je vista dobra u ovom stanju kakva je za sada) i
VI (ostale ovce koje valjda nemaju dovoljno jak stroj da bi tjerale novi OS) da bi u mojim ocima bio oznacen kao
vista fanatik. ispravno ili ne, takav sam, zali se majci prirodi
inace ponavljam, nemam nista protiv viste, OS kao OS je ok, nije neki veliki napredak ali dok MS ne odluci zaboraviti kompaktibilnost sa prastarim hardwareom i zapoceti od nule toga nece ni biti ali je cisto u redu. malo su ukrali odandje, malo odavdje i konacni rezultat je ok. ima nekih sitnica koje mi odgovaraju (tipa rename konacno ne selektira i ekstenziju, nevjerovatno koliko takva glupost nekada cini zivot laksim) a ima i koje ne (classic start menu je neupotrebljiv s defaultnim skinom, ne znam gdje su gledali kad su to radili). trenutno me vise pate driveri jer nije poanta jel postoje nego jel rade kako treba. neki jesu dogurali do razine onih za XP ali neki i nisu no to nije krivnja MSa. no krivnja MSa je recimo sucelje koje ne reagira uvijek na prvi klik i slicno (inace prisutno i u MP11 za XP). nije mi jasno kako tako nesto moze prezivjeti dvije bete. ima toga jos no vjerujem da ce se ispraviti. ali za sada meni je vista.....fuj. srecom pa cu je taman otplatiti dok bude za upotrebu