Citiraj:
Originally posted by miato
Malo sam gledao review-e i razne forume, koja je najbolja kt333 ploca? OK, znam, nijedna nije u svemu najbolja, ali koju bi vi uzeli?
Prvo : sto ukljucuje... USB 2.0, firewire, LAN, RAID
Drugo: zvuk... cuo sam da je Cmedia puno bolji od AC97
Trece: cijena do cca 1300kn
Cetvrto: boja... Svida mi se msi-kt7aru i soltek drv5
Po ovome bi mi najbolji izbor bio Gigabyte vrx(p).
|
Citao sam i svi su pohvalili gigabyticu...ja imam doma jednu stariju koju sam kupio kao najjeftiniju plocu...trebala mi za stroj sa strane...super radi..ne rusi...
ali naprimjer ja ne vjerujem proizvodima koji odskacu...ako neko proizvodi stabilne ali ne i ploce za oc-anje onda prva ploca koja ce se moci ludo ocati treba preskociti...da im neispadne ovo neuspjesni izlet a ja zavrsio bez upgadeova i sl...
koliko god ce mi neki sjest za vrat...abit-icu sam imao ... kupio sam kz7-333 i jedini problem je sandra....javlja da je pci na 41 kad stavim na 166 fsb a ratio na 5:2:1...istina nema sve ove djidji midjie koji ti oces ali sto je ploca praznija po meni je bolja. naime kupis sa usb-om 2 i nemres na plocu spojit kontroler koji e koristiti usb 9999.999 za 6 mjeseci (bezveze lupam) a tebi to bude jebeno trebalo.tak su se mnogi opekli sa grafickima i zvucnima koje su integrirane a kad oces spojit nes novijeg neradi kak treba...(ak ga imas di spojit...vidih plocu s integriranom grafickom bez agp-a :nova je za intela....)
a boja i to...tu se ne petljam jer kazem da se o okusima ne raspravlja...
pozdrav i nadam se da ti nisam potkopao samopouzdanje...
i savjet...kupio sam kx7-333 ssa palominom 1600+ gore...grije se ukurac...pa sam kupio volcano 7+....buke ko kurca kad je na najjacem...
sveukupno bolje bi mi bilo mozda da sam uzeo intela...kao sto vidite proc mi je downklokan da vent sto manje buci na najmanjem setingu...a i sam filmove gledam pa nije neki bed ...