Citiraj:
Autor syzygy
Juan, nije da sam "impresioniran" frendovom kombinacijom, nego recimo mi se ta najvise svidjela u nekakvom srednjem rangu, em zbog prihvatljive cijene, em zbog toga sto se da lijepo sa mixerom i playerima radit na njima i zbog toga sto nemaju bas ubitacan zvuk jer ipak zivim u stanu.
zvucnike ne mislim nanasat okolo po privatnim party-ima nego doma uzivat u njima, kao sto rekoh, zivim u stanu te ne bi (zasad) od zvucnika nista jako/skupo.
ono sto me zanima jest koje je trenutacno best buy pojacalo, za zvucnike se da kasnije nadostukat ili prodat stare pa uzet bolje. ali pojacalo mi je trenutno glavno  (prvo bi njega uzeo, a kasnije sto ostane mozda nadostukat i uzet neke ok zvucnike)
|
Nemoj krivo shvatiti, ali to što si ti naveo nikako ne pripada nekom "srednjem rangu", i nikako nije prihvatljive cijene, jer dobivaš za te novce jako malo, dobro, osim ako gledaš na količinu sirovine utrošene na proizvodnju takvog zvučnika koji se najvjerojatnije sklapa na brodu koji krene iz Kine sa strojevima, radnicima i sirovinom...na taj način se štedi vrijeme i novac, kao što je i krajnji produkt: sirov, nedovršen i nikakvog dojma...osim naravno, ako te privlači veličina kutije, sjajni plastični obruči oko drivera i sl.
Osobno, ne bih gledao s te strane, jer glavni prioritet pri kupovini nekog zvučnika pridajem njegovoj osnovnoj funkciji, a to je zvuk, dok mi gabariti ne predstavljaju ništa...dapače, nekako mi se čini privlačnija manja kutija koja zauzima manje mjesta.
Što se tiče nanašanja i uživanja u takvim zvučnicima...mislim da ne želim komentirat, jer sam jednom prilikom slušao takvo što, dečko je popunio pola sobe s takvim zvučnicima, i krajnji rezultat je bio katastrofa, niti na nekoj prihvatljivoj glasnoći slušanja ne razumijem sugovornika.
A ako ćeš "nadoštukavat", bolje odmah uštedi novce i živce pa nemoj niti kupovati bilošto što je "jeftino i nudi puno", i još k tomu teško i veliko.