View Single Post
Staro 11.06.2007., 14:50   #1
sholky
Premium
Moj komp

sholky's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
problemi s Vistom

Zapravo i nisam sto posto siguran je li softverski ili hardverski problem, ali Vista je glavni optuzenik.

Dakle ovako, kupim novi komp (ovaj iz siga), instaliram odmah vistu, i manje-vise sve radi ok (neki problemi s driverima za tv karticu, vecinom sve rijeseno)

Jednog lijepog dana windowsi dodu iza onog prvog ekrana gdje se loadaju, i resetiraju se. Pa opet. Pa opet. nista ne mogu napravit jer ne mogu doc do windowsa.

Pa ih reinstaliram (morao radit clean instalaciju jer se bootalo sa cda), i odna su odjednom totalno nestabilni - ci mpokusam otvorit neki program odmah plavi ekran (isti je kao u xp-u ) i resetiranje.

Pa ih opet reinstaliram i sve radi divno i krasno. Nirvana.

Do jucer. Dodem doma, upalim komp, prode ekran gdje se loadaju, pojavi se kursor, i tu sve stane.
Disk i dalje nesto radi, cak se pojavi i savrseni screensaver ako nista ne diram, ali slike nema.

I sta da sad radim?
Ako ih opet reinstaliram kako cu znat da se nece ponovit nesto ovakvo i po treci put?

Imam i cd xp-a, ali ga ne mogu instalirat iz windoza jer kazu da imam noviju verziju

Bootanje s njega ne radi, pise samo "boot error 4"

Da bootam sa dvdja od viste pa sve lijepo formatiram i onda stavim xp?
ili moze biti nesto hardverski?

(sve je novo, da ponovim)

Inace, provrtio sam onaj memory test koji ima u boot ekranu viste, sve je ok po njemu...
sholky je offline   Reply With Quote