View Single Post
Staro 11.06.2007., 10:23   #92
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor dedal Pregled postova
Navodno se osniva Hrvatski corp,jel znate kaj o tome.Mene su zvali ali sam trenutno odbio jer sam nOOb i malo igram..I navodno izlazi Revelations2 u 8 mjesecu,tak se nekaj prica..Btw di se igraju Pvp misije..

EVE ONLINE u Ny Times http://www.nytimes.com/2007/06/07/ar...prod=permalink
Ima nekih priča o CRO corpu, ali iskreno ne vidim koja bi bila korist od toga.

Trenutno sam u Ad Astra Vexilum - dio BRUCE alliancea. Obzirom da dobro baratam Eng. jezikom nemam problema sa komunikacijom. Ekipa je dobra i za***ancija je na visini, sve dok ne krene PVP op - onda smo ozbiljni

Inaće - nema PVP misija. Odeš u 0.4 - 0.0 sec space. Skineš hlače i gaće, ekipa te naguzi i opet

Solo PVP - vrlo teško i to samo u low sec da minere ala Dawar mučiš. Inaće većina PVP-a je u flotama iliti gangovima od 5 do - nema ograničenja - ljudi.

Ako ideš probati malko PVP - prvo napravi clone upgrade !

EVE ne oprašta i ako nemaš clone da ti spremi skill points - gubiš 10% SP-a. Ja jako dobro znam, spušio sam 500 k SP u jednom fightu zbog gluposti i adrenalina

U svakom slučaju - OPREZ ! 99% igrača će ti sprašiti brod i POD s takvim guštom da ti se zavrti .

Bilo koi noob, ili neutral - je mogući scout, spy, alt, whatever i najbolje ga je vaporizirati
Paske je offline   Reply With Quote