Tema: COD2YOU
View Single Post
Staro 10.06.2007., 18:31   #170
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
...Neki serveri kao i COD2YOU,imaju predefiniranu fs_game komandu.Šta to znači? To znači da se pri prvom spajanju na COD2YOU u vašem folderu od igre stvara folder imena cod2you,te u njega smješta svoje postavke igre kako se nebi klale s drugima.On preuzima config iz Main foldera te ga kopira u svoj folder,s eventulanim promjenama koje server zahtjeva (automatsko stavljanje naredbe cl_maxpackets na 60 i sl.).
Ja za svaki server kojeg posječujem uključujući C2Y imam posebni fs_game folder.
Main mi je uvijek čist - ustvari kao da je sada instalirana igra.

Treba znati da neki serveri forsju autodownload pa dobivate u main smeče koje vam poslije radi probleme.
Ako server forsa a vaš config brani dobit ćete djelomično smeče - tako vam se može dogoditi da uđete na server a nemate recimo oružje.

Neki fs_game folderi se kolju međusobno - to rješavate na način da preslite nekorišteni folder van \Program Files\Activision\Call of Duty 2 direktorija a vračate ga kad vam zatreba.

Ja sve promjene radim isključivo u:

\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\*moj nick/ime*\config_mp

Nikada nisam ni taknuo config u fs_game folderu.
Nemam nikakvih problema ni na jednom serveru.

Citiraj:
...Tako i mnogi serveri rade,zato nije dovoljno promjeniti postavke unutar main foldera,vec unutar servera na kojem se spajamo.
Najbolji nacin kako to ciniti jest obrisati sve fs_game foldere (cod2you,nomercy,itd itd) te srediti nas config unutar foldera MAIN.Zatim se spojiti na servere te ce on preuzimati nas vec sredeni config...
Ovo je recept za katastrofu za svakog tko se sa time ne bavi na dnevnoj osnovi.
Iz jednostavnog razloga: i opet ćete kod spajanja na C2Y dobiti cod2you fs_game folder a kod spajanja na druge takve servere njihove fs_game foldere i opet ste na početku. Plus main će vam biti pun smeča = dodatni problemi.

Citiraj:
...Za sve ostale,ko i gabre-a koji nisu to ucinili...
Gabre je izgubljen slučaj

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
...ovo se PRIJE nije događalo na STAROM serveru...
Zašto meni ne mjenja moje postavke????
I što to nije bilo isto na "STAROM - WTF?" serveru?

Citiraj:
...isto vrijedi za sve ostale komande koje pozelite ukucati u konzolu.moj savjet je odma to preradite u configu unutar cod2you foldera
Jedini način da nešto promjenite u konzoli je slijedeči:

/seta

Na primjer:

/seta cl_maxpackets "60"

Ovdje je potrebno reči da se zbog bugova same igre a i klanja raznih modova i configa često dogodi da "igra"/config_mp tu naredbu ne zapamti/ne sejva. Ovo nije ni naša ni vaša krivica nego proizvođača igre.

Zato ako ne želite probleme mjenjajte isključivo unutar:

\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\*moj nick/ime*\config_mp

Main uvijek držite pure.
Sada sam vam dao drugačiji savjet u odnosu na Nukea - on profesionalno igra CoD 2 i promjene i štelanja mu nisu problem.
Vikend ratnicima će biti.

Sami odlučite koga da poslušate.

Citiraj:
Autor snake 1 Pregled postova
Imam pitanje zasto nemogu da imam u igri nick himmler. Znam ja sve one stvari o nacizmu i tako...
Znaš i još pitaš

Citiraj:
Autor snake 1 Pregled postova
...Ali kad bi se to gledalo, u igri nebis smio ni igrati sa njemcima...
Netočno.
U igri si običan vojnik Axis - čak nisi nazvan Wermacht Soldat (Isus će ispraviti ako je neispravno napisano) - sile osovine (axis) nisu bili samo njemci nego i taljanci i japanci.
U igri nisi ratni zločinac Heinrich_Himmler.

Citiraj:
Autor zippo61 Pregled postova
Nemojte dozvoljavati vređanje, psovanje i nepoželjne nickove tipa: ustaša, himmler, ante pavelić, četnik, majko***ač i slično...
Mislim da je sve jasno.

Moj naklon,

MM
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.

Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 10.06.2007. u 20:40.
MisterM je offline   Reply With Quote