Citiraj:
Autor robert7
...Neki serveri kao i COD2YOU,imaju predefiniranu fs_game komandu.Šta to znači? To znači da se pri prvom spajanju na COD2YOU u vašem folderu od igre stvara folder imena cod2you,te u njega smješta svoje postavke igre kako se nebi klale s drugima.On preuzima config iz Main foldera te ga kopira u svoj folder,s eventulanim promjenama koje server zahtjeva (automatsko stavljanje naredbe cl_maxpackets na 60 i sl.).
|
Ja za svaki server kojeg posječujem uključujući C2Y imam
posebni fs_game folder.
Main mi je uvijek čist - ustvari kao da je sada instalirana igra.
Treba znati da neki serveri forsju autodownload pa dobivate u main smeče koje vam poslije radi probleme.
Ako server forsa a vaš config brani dobit ćete djelomično smeče - tako vam se može dogoditi da uđete na server a nemate recimo oružje.
Neki fs_game folderi se kolju međusobno - to rješavate na način da preslite nekorišteni folder van
\Program Files\Activision\Call of Duty 2 direktorija a vračate ga kad vam zatreba.
Ja sve promjene radim isključivo u:
\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\*moj nick/ime*\config_mp
Nikada nisam ni taknuo config u fs_game folderu.
Nemam nikakvih problema ni na jednom serveru.
Citiraj:
Autor robert7
...Tako i mnogi serveri rade,zato nije dovoljno promjeniti postavke unutar main foldera,vec unutar servera na kojem se spajamo.
Najbolji nacin kako to ciniti jest obrisati sve fs_game foldere (cod2you,nomercy,itd itd) te srediti nas config unutar foldera MAIN.Zatim se spojiti na servere te ce on preuzimati nas vec sredeni config...
|
Ovo je recept za katastrofu za svakog tko se sa time ne bavi na dnevnoj osnovi.
Iz jednostavnog razloga: i opet ćete kod spajanja na C2Y dobiti
cod2you fs_game folder a kod spajanja na druge takve servere njihove
fs_game foldere i opet ste na početku. Plus main će vam biti pun smeča = dodatni problemi.
Citiraj:
Autor robert7
...Za sve ostale,ko i gabre-a koji nisu to ucinili...
|
Gabre je izgubljen slučaj
Citiraj:
Autor Gabre
...ovo se PRIJE nije događalo na STAROM serveru...
|
Zašto meni ne mjenja moje postavke????
I što to nije bilo isto na "STAROM - WTF?" serveru?
Citiraj:
Autor robert7
...isto vrijedi za sve ostale komande koje pozelite ukucati u konzolu.moj savjet je odma to preradite u configu unutar cod2you foldera 
|
Jedini način da nešto promjenite u konzoli je slijedeči:
/seta
Na primjer:
/seta cl_maxpackets "60"
Ovdje je potrebno reči da se zbog bugova same igre a i klanja raznih modova i configa često dogodi da "igra"/config_mp tu naredbu ne zapamti/ne sejva. Ovo nije ni naša ni vaša krivica nego proizvođača igre.
Zato ako ne želite probleme mjenjajte isključivo unutar:
\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\*moj nick/ime*\config_mp
Main uvijek držite pure.
Sada sam vam dao drugačiji savjet u odnosu na Nukea - on profesionalno igra CoD 2 i promjene i štelanja mu nisu problem.
Vikend ratnicima će biti.
Sami odlučite koga da poslušate.
Citiraj:
Autor snake 1
Imam pitanje zasto nemogu da imam u igri nick himmler. Znam ja sve one stvari o nacizmu i tako...
|
Znaš i još pitaš
Citiraj:
Autor snake 1
...Ali kad bi se to gledalo, u igri nebis smio ni igrati sa njemcima...
|
Netočno.
U igri si običan vojnik Axis - čak nisi nazvan Wermacht Soldat (Isus će ispraviti ako je neispravno napisano) - sile osovine (axis) nisu bili samo njemci nego i taljanci i japanci.
U igri nisi ratni zločinac
Heinrich_Himmler.
Citiraj:
Autor zippo61
Nemojte dozvoljavati vređanje, psovanje i nepoželjne nickove tipa: ustaša, himmler, ante pavelić, četnik, majko***ač i slično...
|
Mislim da je sve jasno.
Moj naklon,
MM