View Single Post
Staro 10.06.2007., 02:01   #7
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Ne znam jesam se ja promijenio ili igre ali sve manje je naslova koji su mi zanimljivi i kvalitetni. Za ovih zadnjih pola godine necu govoriti jer sam malo sto probao od onih koje zahtijevaju malo jace strojeve.

Izdvojio bih kao one koje su mi se poprilicno svidjele: Hitman serijal, Gun (jos od outlawsa cekam western pucačinu, da nije settinga ne bi prosao), CoD2, Splinter Cell serijal, GTA 4, FM, Locomotion, Jagged Alliance 2, Silent Storm Sentinels, XIII, Max Payne 2, Brothers in Arms, Oblivion...sve zajedno 15-ak igara u pune 4 godine (a kako je netko spomenuo ima ih koje se daju u par dana komotno odigrati). Znaci cijenim singleplay i da ima solidnu pricu/setting...

Sve je vise utjecaja konzola sto me neopisivo odbija od igara. Konkretno igra koja je mnoge odusevila Farenheit (Indigo Prophecy) - meni je u pocetku isto bila zanimljiva satro nelinearnost, prica ovo-ono. Ali kad sam nakon nekog vremena vidio da se u dobrom dijelu svodi na stisni pravu tipku....."SAD!" (osjecas kao mala beba koja treba lupiti po tipki koja zasvijetli) shvatio sam da
je zesci idiotizam.
U tu kategoriju mi upada i Serious Sam umjesto kojeg tipke radije razvalim na Chicken Invadersima. Svi ovi kvazi-rpgovi Titan quest, Neverwinter nights, dungeon siege pa u neku ruku i oblivion.
Novi NBA koji je izdao EA ima pocetnicke greske i bugove kakvih nije bilo od pocetka serijala (95. god.). Onda izdaju patch koji se ne moze staviti bez jos jednog patcha...

Igara kao sto su gorenavedene + Fallout, Baldur's Gateovi, Icewind Dale, Mafia, No one Lives Forever, Half-Life...ce biti sve manje.
morph je offline   Reply With Quote