Najprije se želim ispričati što postavljam glupa pitanja jer ne pratim baš jako često ovaj forum, pa mi je žao što iskorištavam vaše slobodno vrijeme za moje sebične potrebe. Osobno smatram da je forum fenomenalan i da se stvarno da iz njega učit, i to ne samo kroz naslove tema već kroz članke koji se izdaju kao sticky teme.
Da pređem na stvar...naime maturant sam, i kad sve ovo ludilo sa maturom i prijamnim završi namjeravm radit. Pošto već imam 7600gt namjeravam kupit još jednu (sada košta oko 900kn-malo više) i spojit na sli, o kojem nemam pojma i neznam da li se smiju spajat različite kartice koje podržavaju sli, pa sam mislio-ako mi možete pomoći. Da li bi to bilo dobro rješenje za igre?? Jer sada imam konf.-amd3000+, 1gb rama. Namjeravao sam kupit novu matičnu ploču i još gigu (ili 2-ako budem imao novaca) i novi procesor, o kojem nemam pojma. Ali vremenom ću shvaćat-istraživat što bi bilo najbolje rješenje. Kada bi me to koštalo oko 2500kn, savršeno!-lap cijela nadogradnja. baš sam zbog novaca i zamislio 7600gt kao rješenje-jer je jeftina. Evo, pa ako itko može mi objasnit dal se smijem igra sa SLI-om i na što moram pazit, osim na cijene.
Čitao sam malo o 88k i shvatio da je to jedna velika halabuka, barem za sada. Pročitao sam temu u Bug-u, na Bug-u, kojeg namjeravm poslije kupit jer sada nemam vremena, da je to sa halabukom istina. Da se stvarno može postići isti efekt sa sli-om. E sada mene zanima da li je stvarno velika razlika da li je kartica dx10 ili 9 ako su iste snage (gledam kako će grafulje disat za 2 godine jer planiram malo dugoročnije rješenje) jer kada bi bilotko kupovao karticu sada najbolje rješenje bilo bi mu da kupi najbolju-a sada se ja pitam da li je to moguće zamjenit sli-om?
performanse:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=21171