View Single Post
Staro 09.06.2007., 23:19   #22
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor horza Pregled postova
ovo nema nikakve veze s računalima. forum "mobiteli" nije tu da bi se izdr... sa vezicama i futrolama za mobitele, nego jedni drugima pomagali. za ovakve stvari postoji deviantart.com . molim da se svi zainteresirani za fotke nastale mobitelima prebace tamo ili negdje drugdje. ovaj thread ostaje otvoren da bi ste se dogovorili gdje ćete stavljati fotke, a ne da bi ovdje nastavili stavljati fotke
Cijenim administraciju ovog foruma, ali nisi shvatio poantu ovog threada, ja ga nisam otvorio da se ljudi natjecu u umjetnosti, kvaliteti mobitela ili bilo cemu.

Thread je otvoren jednostavno zato sto se danas sve vise slikaju svakakve slike s mobitelima jer digitalac nije pri ruci, a tako se cesto uslika i hrpa zanimljivih slika. Tako da ovdje moze svatko staviti sliku da se svi zajedno nasmijemo, prokomentiramo, pitamo i na kraju krajeva naucimo nesto (driveri, savjeti kako dobit bolju sliku etc.). A posto je ovo podforum Mobiteli, jedini je uvjet da je slika uslikana mobitelom.

Ispricavam se ako je thread 'neukusan' onda. Najbolje je staviti anketu pa neka ljudi odluce jel da thread ostane ili ne.

@ EvilMaster - nekidan sam bio sa starim u Nasicama i odjednom prolazi murja i na razglas govori molim da svi ostanu parkirani bla bla, i za njima to cudo ide reko kakve su ovo bombe sad opet