View Single Post
Staro 09.06.2007., 21:03   #1
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
Buducnost PC gaminga

Eto cisto mi je dosadno dok ne odem u grad pa da malo trabunjam

Znaci sto mislite o boducnosti gaminga na PC-u... meni to u zadnje vrijeme izgleda sve losije, tj. daje sve manje za ulozene pare... Evo recimo kao primjer spomenimo famoznu Vistu koja bas i nije neko revolucianorno cudo od OS-a a za normalan rad zahtjeva komp kojega se nebi posramile i novije igre.. Pa onda sa njime dolazi i taj famozni DX10 koji je najavljivao nevidene efekte u igrama i puno brze performanse, ali koliko vidim da se nove DX10 grafe dobrano muce sa njime, istina da jos nema ni jedne punokrvne DX10 igre ali sada mi to bas i ne izgleda bajno....

I na kraju razlog zbog kojega vecina lupamo novce u PC, "igre"... Neznam jesam li ja nesto propustio ali ove godine su izasle 2-3 igre vrjedne igranja: c&c3, supreme commander i stalker i na sve tri igre nisam potrosio vise od 40 sati igranja u pola godine, a da sam zimos uzimao novi komp vjerovatno bi potrosio min. 4k kuna za njega, i onda jos ako uzimas orginalne igre ispadne te oko 5,5k kuna... realno gledajuci ispadne te oko 140kn po satu igranja Mozda i pretjerujem ali realno gledajuci malo mi je glupo ulupati 4-5k kuna u komp i onda na njemu odigrati 3-4 dobre igre