Citiraj:
Autor Gabre
dobro Rak, ne mogu se baš ovaj put složit...
nisam tolika njubina pa da ne znam editirati config file,
a igra je doslovno friški install na frišku instalaciju windoza, ista instalacija s kojom sam prije igrao bez ikakvih problema.
Nisam ni pokušavao spajanje na neke druge servere, jer me ne zanimaju.
ja mogu uploadat config file kome god želi, no nakon promjena koje napravim u nejmu, spremim, odem u igru, i igra je opet na defaultu... 
isto tako u igri napravim sve promjene, spremim, normalno igra me izbaci jer ne možeš mijenjati grafičke postavke dok si na serveru (ovo je bilo i prije ovako)
restart igre i opet sve na defaultu...
morat ću reinstalirati igru, možda kojim čudom bude onda radilo. 
|
auf koliko problema oko sitnica.ajd da se i ja javim kao jedan od moderatora sa c2y servera.
Ovako,svi vi koji imate probleme sa confizima i inim sranjima,procitajte dobro ovaj post.
Igra pri spajanju na neki server ucitava vase postavke igre.Te postavke su spremljene u tekstualnom fileu naziva config_mp.cfg . Taj file se nalazi unutar foldera CallofDuty 2/Main/players/
player_name gdje je player_name ime vaseg profila (npr. robert,mario,slaven,srđan itd).
Neki serveri kao i COD2YOU,imaju predefiniranu fs_game komandu.Šta to znači? To znači da se pri prvom spajanju na COD2YOU u vašem folderu od igre stvara folder imena
cod2you,te u njega smješta svoje postavke igre kako se nebi klale s drugima.On preuzima config iz Main foldera te ga kopira u svoj folder,s eventulanim promjenama koje server zahtjeva (automatsko stavljanje naredbe cl_maxpackets na 60 i sl.).
Tako i mnogi serveri rade,zato nije dovoljno promjeniti postavke unutar main foldera,vec unutar servera na kojem se spajamo.
Najbolji nacin kako to ciniti jest
obrisati sve fs_game foldere (cod2you,nomercy,itd itd) te srediti nas config unutar foldera MAIN.Zatim se spojiti na servere te ce on preuzimati nas vec sredeni config.
Za sve ostale,ko i gabre-a koji nisu to ucinili,preostaje da promjene naredbu
seta cl_allowDownload na 0 u configu unutar foldera Callofduty 2/cod2you/players/player_name
i onda ce sve raditi
isto vrijedi za sve ostale komande koje pozelite ukucati u konzolu.moj savjet je odma to preradite u configu unutar cod2you foldera
do daljnih problema,
Vaš C2Y Revo admin,
Nuke