Citiraj:
Autor toni_hr
Najlakse je sada pokopavat Hajduka, je, u krizi je, ali to nije razlog da se vedrije ne razmislja, gore od ovoga ne moze....Sto se Dinama tice, svaka im cast, ali je lakse kad si blizi oltaru di je kesa, gospodarstvo u Splitu je lose, tesko je kupiti pravog igraca i svaki pomak je dobrodosao, najlakse je govoriti da je Hajduk skovaca i okrenit mu ledja, a cim dodje koja jaca utakmica ( npr. Roma ), najvaznije je biti vidjen....Da, Tudor dosta dugo nije igrao, ali mu je ovo najbolji potez jer je nasa liga nezahtjevna i taman da bude na oku Bilicu, Rapaja je i s 34 god. bolji od 90% igraca HNL-a, a N. Kovac je takva radilica da drugima treba boca s kisikom za onoliku trku...Sve u svemu bit ce vatre...Pozz...
|
nikoga ja ne pokopavam vec sam iznosim stanje onako kakvo je, sve je to super al dok se ne vidi kako to izgleda na terenu ostaje samo na rijecima ne?
slazem se da su to kvalitetni igraci, al isto tako igraci na zalazu karijere koji su tu vjerojatno dosli kako bi ubacili u "nizu" i lagano zavrsili karijere, sta se Tudora tice zadnji sam ga put vidio da igra jos kad sam imao dugu kosu i svirao po motopartijima

, pa ne znam na sta ce to licit
a sta se tice novaca, da u Hajduku ima netko ko zna (zeli) izabrat igrace koji zaista i vrijede kolko ih se plati ne bi se pricalo o besparici, ima Hajduk dobre sponzore i ne vjerujem da je tu glavno problem, uostalom bilo je odlicnih sezona u kojima je sigurno bila manje novca na raspolaganju nego sada, a na Niku si zaboravio? za njega nije bilo novca jeli?
mislim da je glupo rec da "Dinamo ima vise novaca pa je bolji", iako i u tome ima nes ali cinjenica je da Hajduk gubi od Slavena i "slicnih", a na terenu izgledaju ko macke bez brkova, strava, stvar je u cilom vodstvu, od uprave do trenera (pogotovo), koji mora bit autoritet igracima, Hajduku treba hrvatski "Hiddink", da natjera igrace da balet plesu ako treba, al da ima discipline, Stimca necu ni komentirat, kao igracu svaka mu cast, al mislim da u Upravi ne radi posao kako spada, jer kako sada stvari stoje ni pola Man Utd-ove postave ne bi puno toga prominilo
ipak imam malo optimizma da se bude pomaklo na bolje, pa cemo vidit na jesen, jelde? odo sad spavat