Citiraj:
Autor Gabre
ne razumijem, non stop mi se vraća na auto mod renderiranja, i sve postavke osim reze mi se uvijek vrate na default..
čim izađem iz igre, default...
a ne mogu igrat tako, fps mi je onda valjda 10....
kako obožavam Windowse, krvi im se napijem, friško sam instalirao igru, odmah stavio patch 1.3, stavio onaj mod, ne može bolje, i onda ovakvo sranje... 
|
Hmm nisi jedini, i meni se desava isto ovo sranje, ali ajde sad imamo rjesenje.
Citiraj:
Autor MisterM
Mmmdddaaaaa.
Ovako da i ja napišem nešto - ovo sada je 5 % planiranog - praktički je samo maknut password.
Kaj se tiče moda jednom kad ga stavite zatvorite download - a i to će uskoro biti prošlost.
Samo su stock mape u rotaciji da nebi ljudi imali problema sa downloadom.
Kad cijeli plan C2Y admina i modova zaživi - imat ćemo više od jednog servera:
CTF1
CTF2
S&D1
S&D2
?????
Zašto samo orginalna igra?!
...................................................................................................
...................................................................................................
Toliko za sada.
Nadam se da ćemo uspijeti sa cijelim planom - i site i forum će biti javni kad ih sredimo.
|
Nazalost sve je ovo tacno (sto se tice idiota koji psuju, ***u, grebu,....), ali zbog takvih ispastaju i oni normalni. Na ovom serveru ima jako malo ljudi i to samo u periodu od 19:00 pa do nekih 23:00 tako da je i sansa da naleti neki idiot jako jako mala, ali ajde. Meni je recimo puno dati i tih 200kn jer je igram samo rekreativno i noob sam (imam samo Warcraft3 original jer ga igram dan i noc).
Sta je tu je, igracemo dok mozemo, a poslije toga opet na BIHnet

(mada sumnjam da mi se bas toliko igra) i slicne gluposti.
BTW Svaka vam cast sto ste bar ovo pruzili svim ljudima (javni server).