Citiraj:
Autor croi1
U kolko se obicno okupite na serveru?
Orginalni server nista nece pomoci u vezi s cheterima...i bolje da ostane krekani.
|
Mmmdddaaaaa.
Ovako da i ja napišem nešto - ovo sada je 5 % planiranog - praktički je samo maknut password.
Kaj se tiče moda jednom kad ga stavite zatvorite download - a i to će uskoro biti prošlost.
Samo su stock mape u rotaciji da nebi ljudi imali problema sa downloadom.
Kad cijeli plan C2Y admina i modova zaživi - imat ćemo više od jednog servera:
CTF1
CTF2
S&D1
S&D2
?????
Zašto samo orginalna igra?!
Zato jer želimo da svi željni dobre igre dolaze bez da ih hebu hakeri i pogotovo prostaci.
Naime psovanje i vređanje suigrača će biti najstrože zabranjeno. O hakovima neću ni pričati.
Npr. pojavi se jedan koji vrijeđa a ja se mogu slikat sa sadašnjim naćinom kicka i bana jer taj samo promjeni ime ili key i evo ga natrag.
Na orginalnom serveru/ima će biti ovako - upozorenje ako ne posluša kick, ako se vrati i nastavi vrijeđati i/ili psovati BAN - SA NAŠIH servera - BAN PO GUIDU.
Ako se pojavi haker/cheater - GLOBALNI BAN PO GUIDU I PB broju.
Oni koji su se namaltretirali sa psovačima i varalicama ovo razumiju. Oni od Vas koji nisu - kod nas ni neće.
I zato orginalni server - streman na PB i GV.
Da zaključimo - želimo mjesto/mjesta na koje možete doči svi - i stranci a na kojem ćete biti sigurni koliko je to moguče da vas nitko neče maltretirati.
Još samo da napomenem da optuživanje suigrača za hack (jedno od glavnih pravila) mora biti prijavljeno adminima sa dokazima - laprdanje bez dokaza je maltretiranje.
Stari igrači znaju a novi moraju naučiti da:
- meci lete kroz dim
- neki od nas slušaju zvukove u igri a ne mp3 pa znamo što je sa druge strane zida
- kompas je jako funkcionalan - JAKO
- igra ima bugove za koje mi nismo odgovorni i veza - ping/lag je nekad presudna - nekada to radi protiv vas a nakada za vas
- ako u pozadini furate downloade, update i slično to je vaš problem
- itd...
Crovortex dila igru za 199 kuna - sad su je baš ponovno dobili - 1, 2, 3 mjeseca štednje džeparca u najgorem slučaju i to je to.
Inače biti će dozvoljen hrvatski i engleski - poželjno bi bilo da se svi sporazumjevaju na engleskom ali...
Za naše još kako tako ali starncima nećemo dozvoliti ništa osim engleskog - da mi nebi neko hebo majku na finskom - btw to kužim
Toliko za sada.
Nadam se da ćemo uspijeti sa cijelim planom - i site i forum će biti javni kad ih sredimo.