Tema: Metronet
View Single Post
Staro 08.06.2007., 21:48   #234
Pecarosh
Premium
Moj komp

Pecarosh's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Crko mi Metronet!
Uglavnom od jutros u 7 nemam vezu ni na internet a ni telefon ne radi. Zvao metro i prijavio kvar. Pustio sam ih da to rjesavaju par sati, pa sam opet nazvao. Kazu da greska nije kod njih, vec je navodno problem kod t-com-ove parice, koju oni odrzavaju. Kazu u metronetu da su prijavili kvar tcomu oko 12h danas. Onda sam nazvao neke poznate ljude u tcomu i pokusao pogurati stvar, no medjutim kazu ovdje u Osijeku da jos nisu zaprimili prijavu kvara iz Zagreba za moju liniju. To je bilo negdje oko 17h. Znaci za 5 sati t-com nije uspio prosljediti prijavu kvara u Osijek. Pitam se kak oni to prosljedjuju? Kontam, imaju zaposlenog teklica kojemu predaju pismo s opisom kvara te on pjeske krene iz Zagreba u Osijek. Znaci za jedno 7 dana bi trebao stici do Osijeka, ako mu se stogod ne dogodi na putu. Valjda.
Sad, nemrem reci ko je kriv sto ja nemam vezu. Bio sam na t-comu 2 i po godine i nikad se nije ovako sto desilo, a eto me sad 3 dana na Metronetu i odma puca veza po svim savovima. Ovo je jakoo sumnjivo.
No eto, nakon sto sam popiz***** bez interneta cijeli dan, malo sam pretrazio WLAN-ove u susjedstvu i gle, jedan nema nikakvu zastitu . Tak da eto...uspjeh se nakaciti....ipak.
Pecarosh je offline   Reply With Quote