Tema: COD2YOU
View Single Post
Staro 07.06.2007., 23:24   #108
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor snake 1 Pregled postova
I Ja mislim da bi server trebao ostati creckan. Ali vidim da vas to ne zanima.
Mi znamo da dosta ljudi jos nema originalni key ili ga ne moze nabaviti iz raznoraznih razloga (necu ulaziti u njih)
Medjutim nasa je zelja da se server otvori za sve, hrvatske (podrazumjevam vas sa PCe prvenstveno a i sire) i strane igrace ako ih bude bilo.
Iz tog razloga server se mora postaviti u originalni mod (PB, key i te sitnice ) To istovremeno olaksava administriranje i odrzavanje servera, i omogucava da lakse kontroliramo da sve bude u redu (po zakonu ). Tu prvenstveno mislim na chitere i usijane glave koji vrijedjaju kada im ne ide. Prema takvima nece biti milosti. Svi ostali koji se pridrzavaju par osnovnih pravila nece imati nikakvih problema, jer time zelimo omoguciti da svoje slobodno vrijeme provedete igrajuci i zabavljajuci se a ne nervirajuci se.
Postoje nacini kojima se varalicama zaprijecuje pristup legalnim serverima i zelimo ih iskoristiti.

A i na kraju krajeva zelimo izaci iz "ilegale" da mozemo normalno raditi i odrzavati server i forum. Trebat cemo naci i sponzore pa ako nam neko moze pomoci u tom smislu neka mi se javi.
Sponzore trebamo jer zelimo prosiriti server i otvoriti CTF server. Ima dosta ljubitelja tog nacina medju nama (i medju vama, nadam se) pa ce nam trebati sva moguca podrska
Napominjem za sada je server jos takav a prije prelaska na original bit cete obavijesteni tu

C2Y team

nema vise zippacha ......

Zadnje izmijenjeno od: zippo. 07.06.2007. u 23:40.
zippo je offline   Reply With Quote