Citiraj:
Autor frANZi
Za početak ti je najbolji www.w3schools.com. Tamo imaš sve potrebne informacije za učenje.
Problem kod raspadanja stranica jednim dijelom upravo i leži u tim programima koji sami pišu kod i zbog toga oni za početnike nisu preporučljivi. Dakle, trebao bi prvo naučiti HTML, pa se onda eventualno možeš koristiti Dreamweaverom kad već razumiješ bit i znaš šta ti on stavlja u kod.
|
kako ovo potpisujem! html i css su totalno lijepi i jednostavni, tak da definitivno trebaju svi naučiti kaj je to... ne treba sve moguće finese i kombinacije, ali barem da znaju strukturu i svojstva tagova.
Citiraj:
Autor blozer
kako da dospije site na google? jel se može staviti na site neki oglasi od google-a a da meni google za nagradu da da mi je site na prvih par stranica od pretražicača..ili ona fora kad se upiše u google recimo apartmani..sa strane ima par linkova psoebno izdvojenih...
|
ne, google ti neće dizati rank jer ih oglašavaš. ali možeš platiti (adwords) da ti stranica bude u istaknutim linkovima (oni s desne strane i na vrhu)
Citiraj:
Autor mat
a nasmijes se zato jer znas da firma nece napraviti dobre meta tagove i osigurati linkove na stranicama svoje i svojih partnera firmi, koje su vec dobro pozicionirane na trazilicama?
|
ne, nego zato što nijedna firma nema toliku snagu da ti digne rank za 1, čak ni ako ima +100 stranica sa rankom >4. sadržaj je glavna stvar. ostalo sve je sporedno.
Citiraj:
Autor LUKA MX
a koji su uvjeti da stranica bude među prvih 5-10?Ono jel fora u posjecenosti stranica ili?
|
puno parametara. google je to fino opisao. sadržaj, vanjski linkovi, struktura, čak i dizajn...
Citiraj:
Autor Matesonik
A kako se uredi da se site ne vidi na googleu?
|
robots.txt (googlaj)
Citiraj:
Autor blozer
znači da stranica sadrži važne ključne riječi..Tpa apartmani,hrvatska,cres,cijena..šta bi bilo najbolje ..Cilj mi je da se vidi barem na prvih 5 stranica google-a.Hvala vam na pomoći
|
sadržaj. puno sadržaja. dobro strukturiranog. u kojem se spominje dovoljno ključnih riječi. i hrpa linkova unutar sajta (internal links) kako bi crawler skužio da je stvar kao dobro strukturirana.
Citiraj:
Autor Bartuc
Imam pitanjce...
Ako ja sada napravim potpuno novu Web stranicu, i stavim je pod istim imenom na istu domenu i sa istim sadržajem (klime/klimatizacija) umjesto trenutne stranice, da li ja gubim onda mjesto na Google-u ili se apsolutno nikaj ne mjenja? Htjeo bih napraviti novu stranicu ali se bojim da me onda Google nebu tražio kak me sada traži 
|
ne gubiš mjesto, ali imaj na umu da napraviš SEF stranicu tak da ti se rank i malo podigne. (redizajn pozitivno utječe na rank)