View Single Post
Staro 07.06.2007., 18:46   #30
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor frANZi Pregled postova
Za početak ti je najbolji www.w3schools.com. Tamo imaš sve potrebne informacije za učenje.

Problem kod raspadanja stranica jednim dijelom upravo i leži u tim programima koji sami pišu kod i zbog toga oni za početnike nisu preporučljivi. Dakle, trebao bi prvo naučiti HTML, pa se onda eventualno možeš koristiti Dreamweaverom kad već razumiješ bit i znaš šta ti on stavlja u kod.
kako ovo potpisujem! html i css su totalno lijepi i jednostavni, tak da definitivno trebaju svi naučiti kaj je to... ne treba sve moguće finese i kombinacije, ali barem da znaju strukturu i svojstva tagova.
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
kako da dospije site na google? jel se može staviti na site neki oglasi od google-a a da meni google za nagradu da da mi je site na prvih par stranica od pretražicača..ili ona fora kad se upiše u google recimo apartmani..sa strane ima par linkova psoebno izdvojenih...
ne, google ti neće dizati rank jer ih oglašavaš. ali možeš platiti (adwords) da ti stranica bude u istaknutim linkovima (oni s desne strane i na vrhu)
Citiraj:
Autor mat Pregled postova
a nasmijes se zato jer znas da firma nece napraviti dobre meta tagove i osigurati linkove na stranicama svoje i svojih partnera firmi, koje su vec dobro pozicionirane na trazilicama?
ne, nego zato što nijedna firma nema toliku snagu da ti digne rank za 1, čak ni ako ima +100 stranica sa rankom >4. sadržaj je glavna stvar. ostalo sve je sporedno.
Citiraj:
Autor LUKA MX Pregled postova
a koji su uvjeti da stranica bude među prvih 5-10?Ono jel fora u posjecenosti stranica ili?
puno parametara. google je to fino opisao. sadržaj, vanjski linkovi, struktura, čak i dizajn...
Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
A kako se uredi da se site ne vidi na googleu?
robots.txt (googlaj)
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
znači da stranica sadrži važne ključne riječi..Tpa apartmani,hrvatska,cres,cijena..šta bi bilo najbolje ..Cilj mi je da se vidi barem na prvih 5 stranica google-a.Hvala vam na pomoći
sadržaj. puno sadržaja. dobro strukturiranog. u kojem se spominje dovoljno ključnih riječi. i hrpa linkova unutar sajta (internal links) kako bi crawler skužio da je stvar kao dobro strukturirana.
Citiraj:
Autor Bartuc Pregled postova
Imam pitanjce...
Ako ja sada napravim potpuno novu Web stranicu, i stavim je pod istim imenom na istu domenu i sa istim sadržajem (klime/klimatizacija) umjesto trenutne stranice, da li ja gubim onda mjesto na Google-u ili se apsolutno nikaj ne mjenja? Htjeo bih napraviti novu stranicu ali se bojim da me onda Google nebu tražio kak me sada traži
ne gubiš mjesto, ali imaj na umu da napraviš SEF stranicu tak da ti se rank i malo podigne. (redizajn pozitivno utječe na rank)

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote