View Single Post
Staro 07.06.2007., 16:34   #16
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor dubravkol Pregled postova
slike šta sam mu poslao da ne vrijede jer u everestu nije datum od prekjućer nego neki 2003 godine.
Pa naravno, i to je tip u pravu ! Da izvineš ali slike iz 2003 koje nešto dokazuju nisu adekvatan dokaz da je nešto prekjučer bilo ispravno.

Citiraj:
Imam prilično zanimljivu situaciju, prodao sam danas MBO s procesorom i kučištem, komp je prije rastavljanja bio sklopljen skroz, radio je i imao instalirane sve drivere, odvrtio sam neke testove ( Super PI, Everest ) i spremio si screenshootove od svega prije prodaje ploće i procesora. To sam napravio da se vidi koje su komponente u kompu i da sve radi i ne ruši se.
Kada si napravio screenshootove ? Čitajući tvoj post nije mi ni palo na pamet da su screenshootovi nastali nekada daavnoo... jer tako si opisao situaciju kao da si to napravio dan, dva prije prodaje.

Ako nešto griješim, izvini ali imamo sljedeću situaciju:

Slike od prije 4 godine kao dokaz da je matična ispravna te tvoju riječ od prekjučer da je matična ispravna.

Tvoja riječ sada jednako vrijedi kao i njegova da matična ne radi. Kako je on nešto mogao smrdati u tih par sati tako si i ti mogao smrdati matičnu za 4 godine.

Moglo bi se reći da si čak kupca doveo u zabludu jer tko daje screenshootove stare 4 godine kao dokaz da stvar radi ?

Citiraj:
Komp je stajao u sobi složen
Ovo nemogu shvatit, zvao si ga da dođe vidjet komp a bilo ti teško napravit screenshootove ? Komp radi, upaljen,.. 5 minuta posla.

Možda je debelo griješim i unaprijed se debelo izvinjavam ali ako su screenshootovi nastali prije 4 godine, kriv si !

Riječ nije dokaz da stvar radi a pogotovo slike od prije 4 godine i ako sam ja dobro postavio ovu situaciju, vrati čovjeku pare ili piči kod njega da zajedno probate osposobit ploču.

EDIT: pomnijim proučavanjem screenshoota se vidi da nije iz 2003g nego očito nisi podesio datum i vrijeme prilikom dizanja windowsa tako da se ja kao što i rekoh ako griješim - izinjavam

E sad tom tipu moraš objasnit da je screenshoot friški jer u 1 mjesecu 2003 nije bilo tog proca, chipseta a i u uglu screenshoota se vidi Copyright 2003-2006 !

Zadnje izmijenjeno od: stuc. 07.06.2007. u 16:50.
stuc je offline   Reply With Quote