View Single Post
Staro 07.06.2007., 02:50   #1
dubravkol
Premium
Moj komp

dubravkol's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Problem pri prodaji hardwarea-prodao ispravno i sad kupac tvrdi suprotno

Imam prilično zanimljivu situaciju, prodao sam danas MBO s procesorom i kučištem, komp je prije rastavljanja bio sklopljen skroz, radio je i imao instalirane sve drivere. S njim nije bilo apsolutno nikakvih problema. Pošto sam imao loših iskustava, i izgubio sam neke novce tako prodajući ispravnu grafičku koju mi je čovjek vratio a s njom je radio ko zna šta, odvrtio sam neke testove ( Super PI, Everest ) i spremio si screenshootove od svega prije prodaje ploće i procesora. To sam napravio da se vidi koje su komponente u kompu i da sve radi i ne ruši se.

Našao sam se s čovjekom i sve prošlo ok, međutim nakon 5 sati me on zove da komp ne radi. Sve kao radi, pale se lampice i ventilatori, ali nema slike na monitoru. Probao je kao 2 grafičke i monitor je non stop u standbyu, uopće ne podiže sliku.

Šta bi vi napravili na mom mjestu? Ne bi htio da to ispadne da sam ga ja zamuljao, ali mi je već dosta pušenja novaca, jer se ne osjećam krivim ni pola posto. Jel ima netko ideju šta bi to moglo biti? Ja sam mu prodao samo ploću i proc s kučištem, ovo ostalo je on svoje dodavao i slagao.
dubravkol je offline   Reply With Quote