Citiraj:
Autor CoreDownloader
kad se sjetim razdoblja na modemu 56k prije 2 godine..pa onda dsl početnikčki paket od 364 kb/s - joj kak sam bio sretan, nije moglo biti bolje...tak sam bio sretan što mp3cu više nisam morao čekat pol sata da skinem...pa su je onda podigli , tad sam postao vladar neta...
a sada, ovo kvotirano mi zvuči malo smiješno...no kako ide to vjerovatno si u pravu...512 kb/s je malo u odnosu na ove ostale....
(nemojte zaboraviti da dan danas ima 75 % analognih korisnika ) tak da mi s broadbendom bilo koje vrste/ brzine imamo jako puno sreće jer neki bi ga možda imali al nije dostupno...
a najbolje mi je kad se počnemo žaliti što nam torrenti ili direktni download padne 10 kb/s ispod pune brzine ....ljudima na modemu bi to izgledalo ko čudo da drže stalnih 10 kb/s , zapravo meni je bilo svjetsko čudo kada sam 5 minuta držao 6 kb/s download (a onda se spusti na 3 kb/s - da poludiš..+ moraš gledati na vrijeme...a mi ne moramo, pa ga opet stalno gledamo..vjerovatno navika iz tih vremena)
|
ma stoji to sve, al recimo ja sam mislio na torrente, kaj ti vrijedi nešto skinut pa i brzinom od 4mbps ako poslije toga moraš 8 puta duže seedat da bi održao ratio