05.06.2007., 13:44
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor Poggiali
Joj, ja sam prije jedno 5 mjeseci vidio u HG spotu plazmu od panasonica, i nije bila mala cjena , mislim da je bila oko 17 k kn, al ljudi moji još u nijednom dučanu nisam vidio bolju sliku na plazmi, šteta da nisam zapamtio model, al slika je bila ljepša na plazmi nego kaj kad ja gledam svojim okom svijet oko sebe  a da velim da sam došo skroz blizu ekrana. Prvo sam msilil da je neki poster naljepljen, onda vidim da se i miće 
|
e drito to.. predorbo..
Citiraj:
Autor Vey
Neces valjda koristiti analogni VGA port za 1920x1080p?  ,zasto ne Vga ili DVI na kompu je u stanju isporuciti takvu rezoluciju na monitor ,pa isto tako i na tv ,nista nece biti izgubljeno . HDMI je kolko sam ja skuzio prvenstveno smisljen iz :
1.jer preko skarta,s-videa ,RGB-a, blu ray /hd playeri ne mogu slati takve rezolucije tvu ,dakle zbog linijskih komponenti
2. Jer prve generacije plazme/lcda nisu dolazile sa vga/dvi utorima (preko kojih glume standardni monitor).
3.Zastita.
Svi se pale na te rezolucije,nove tehnoloske izraze i ostalo , ,al to nije nista drugo negoli iste one rezolucije koje godinama imamo na kompu (sad tv ima iste takve) ,pa kad im pustis sadrzaj u isto tako visokim rezolucijama )hd materijal) uzivas u bogatstvu detalja i kristalnoj slici .
Dakle za spajanje kompa na Tv je Vga/Dvi jednako dobar kao i HDMI (nista se ne gubi).
Ispravi me ako sam pogrijesio .
|
HDMI vam je ništa drugo nego klasični DVI, uz jednu razliku.. on uz video signal prenosi i audio signal  i to je to...
svima ostalima, frend je rekao da će pozvati sve nevjerne Tome sa foruma koji ne vjeruju u kvalitetu plazmi i njihov prikaz kod njega na prezentaciju. 
|
|
|