Citiraj:
Originally posted by miato
...
nije ni cudo da pioneer dijeli taj jadni studio sa svojim przilicama (ipak je bolje pinnacle-u da proda po duplo i vise manjoj cijeni nego da ne proda uopce)...
|
Zapravo, Pioneer ga vec neko vrijeme ne nudi sa svojom DVR-A06, vec Uleadov software. Vjerovatno zbog takvih problema.
Pinnacle se (po mojem) iskustvu nikada nije iskazao po pitanju DVD authoring softwarea i enkodiranja AVI=>MPEG2. Adobeovi programi pokazali su se bolji (i hradwareski zahtjevniji), ali i poprilicno skuplji.
Volio bih da ti mogu pomoci, jer sam i ja imao isto iskustvo s drugim Pinnaclovim programom (i vec godinu dana se nije pojavila zakrpa za taj problem), ali nakon 5 tjedana isprobavanja (bilo je tu nekoliko verzija Windowsa, razlicitih zakrpa za Wine, razlicitih drivera, maticnih, IDE kontrolera,...) nije nista popravilo. Tako me nekoliko VHSa jos danas ceka da ih prebacim na DVD, jer jednostavno ne mogu.
Ako netko zna kakvo rjesenje, i mene zanima.
BTW, misim da nema smisla enkodiranja iznad 8mbps ako prebacujes s VHSa, dok je 6mbps nekakav optimum. Probaj taj MPEG2 prebaciti u AVI, pa onda u 8mbps MPEG2.