Citiraj:
Autor zvonac_1
e ovo mi se sviđa,nakon kolko da ti se veza prekine ak nisi aktivan....daj mi reci,sad mi je baš veza pukla pa se sam spojil,kaj je to uobičajeno za ove modeme ili...se da kak to rešit(pucanje veze)?pošto sam imal isto zyxel al to je bil P660RU,još nis imal s njim problema...nemrem se sjetit da je veza koji put pukla
e daj mi reci sam zeznul kaj možda,tam pod login information sam stavil user i pass...dok to maknem izbaci mi error nekakav,il bolje da nisam niš upisival?
|
cuj meni je postavljeno na 1000 sekundi. nije bitno kolko stavis sam da ti nije recimo manje od 2 minute jer recimo citas nekaj na forumu pa ti on prekine vezu pa moras cekat da ju ponovo uspostavi. sto se tice pucanja veze izmedu centrale i modema (rutera) ne bi se smjelo dogadat, medutim ak je velika udaljenost moze tu i tam puknut veza ili zbog losih instalacija. kao sto rekoh ruter je ok sam kod mene je problem s wireless vezom izmedu rutera i kompa, a ne modema i centrale. sori, user name i pass sam izbriso na slici, izgleda ko da nije nis napisano

. ako koristis nailed-up ili connect on demand onda moras imat upisan user name i pass a ako koristis PPPoE (satro dial-up) onda upises user name i pass u kucicu prilikom konektanja (vidi sliku)