Ja ću krenuti u malo drugom smjeru. Hm da, meni je uvijek san, da to sve krene u smjeru virtualne stvarnosti. Gdje bi imali kao neko odijelo na sebi i naočale, odnosno bili bi u igri. Možete li samo zamisliti kako bi se mogli uživjeti u igranje, priču i sve. Ono odijelo bi bilo tako napravljeno da bi ti svaki udarac metka osijeto putem odijela. Kakva bi to samo atmosfera bila u AvP-u, ma da ti se krv sledi u žilama. Eh znam da se i to po malo razvija.
Kaj se tiče grafike meni ne bi smetalo da ostane ovako kako je, uz manje promjene. Po meni je FarCry savršenstvo grafike (dobro ovo je malo diskutabilno), i kad se samo pogleda kako taj engine žvaće igru, pa što nam treba više. Game developeri bi trebali više ulagati u samu priču i igriviost. Naročito trebaju obratiti pozornost na dužinu igre. Kao da je trend posljednjih godina da su igre sve kraće. To treba prestati. Na žalost u budućnosti vidim sve više ljudi u mmorpg igrama bez mozga.
edit:
Također se nadam da ću igrati igre i za 20 godina. Super je to sve gledati kako se razvija.